Foto: Kristian Yngvesson

Sandhult-Bredareds församling

Välkommen till Svenska Kyrkan i Sandhult-Bredared

I vår kalender uppe till höger hittar ni allt vad som händer i församlingen dag för dag. Klicka på kalendern och välj Sandhult-Bredareds församling så listas alla kommande händelser.
Undrar ni något är ni välkomna att kontakta expeditionen på tel. 033-22 57 50, mellan klockan 10.00-12.00 eller e-post: sandhult-bredareds.forsamling@svenskakyrkan.se
Välkommen!

Välkommen som konfirmand 2022-2023

Att vara konfirmand innebär att man under en tid av sitt liv, tillsammans med kompisar och ledare, lär sig mer om Gud och vad kristen tro handlar om. Du får också lära känna dig själv och andra bättre. Du behöver inte kalla dig kristen för att vara konfirmand – att ha en nyfikenhet på livet och hur man kan tänka och tro räcker långt.

En handplockad bukett står mot en röd husvägg.

Musik i sommarkväll

Välkommen till våra kyrkor under sommaren för att lyssna på allt från klassisk orgel till musik av Elton John.

Hedareds stavkyrka

I Hedared finns Sveriges enda bevarade medeltida stavkyrka. Öppettider i sommaren 2022: 30 april- 12 juni helgöppet 11.00-18.00 13 juni-14 augusti öppet dagligen 11.00-18.00 20-21 augusti o 27-28 augusti öppet 11.00-18.00

En kopp kaffe och ett fat med fikabröd står på ett bord.

Sommartorsdagar i Hedared

Församlingshemmet i Hedared är öppet varje torsdag klockan 14.00-18.00, från 23 juni till och med 18 augusti

Ett par tofflor och två handdukar ligger på en klippa. Två personer badar i bakgrunden.

Tjejläger

12-14 augusti på Åsengården i Vänga För alla tjejer som börjar sjuan och äldre.

Barnloppis i Sandareds församlingshem 3 september klockan 10-14

Under Sandaredsdagen har du chansen att både sälja och köpa barnkläder, leksaker och barnprylar i Sandareds församlingshem samtidigt som du gör en insats för miljön och Världens Barn.

Här kan du läsa Kyrktuppen.

Kyrktuppen är Sandhult-Bredareds församlingsblad och ges ut fyra gånger om året.

Din kyrka - i livets alla skeden

En film om Sandhult-Bredareds församling

20 anledningar att vara med i Svenska kyrkan

Tillsammans gör vi mycket möjligt!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Så behandlar vi personuppgifter

Vi vill vårda det förtroende som du som medlem (eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare) ger oss, genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.