Foto: Ann-Louise Nourimaa

Sandhult-Bredareds församling

Välkommen till Svenska Kyrkan i Sandhult-Bredared

I vår kalender uppe till höger hittar ni allt vad som händer i församlingen dag för dag. Klicka på kalendern och välj Sandhult-Bredareds församling så listas alla kommande händelser. Använder du en mobil så tryck på de tre prickarna uppe till höger för att komma till kalendern.

Undrar ni något är ni välkomna att kontakta expeditionen på tel. 033-22 57 50, mellan klockan 10.00-12.00 eller e-post: sandhult-bredareds.forsamling@svenskakyrkan.se
Välkommen!

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.

Våffelcafé med barnloppis

Bredareds församlingshem lördagen den 23 mars 10.00-12.00. Sång av barnkören Voices 10.15.

En sädesfält och en hage. Två hästar betar i bakgrunden.

Frukostsamtal "Att få bli buren"

Lördag den 24 februari 9.00-11.00 Hedareds församlingshem

En bibel med turkost omslag ligger på ett bord med några kaffekoppar. Människor sitter runt bordet.

Bibelstudium

Onsdagarna den 31 januari, 14 februari, 13 mars och 27 mars mellan klockan 14:00 – 15:30 i Sandhults församlingshem. Vi läser texterna för kommande söndag. Samtalsledare: Ing-Marie Hellsing och Ingrid J Hermansson.

Här kan du läsa Kyrktuppen.

Kyrktuppen är Sandhult-Bredareds församlingsblad och ges ut fyra gånger om året.

Din kyrka - i livets alla skeden

En film om Sandhult-Bredareds församling

Dela lika och rädda liv

Var tionde människa i världen saknar sitt dagliga bröd trots att det finns tillräckligt med resurser för att alla ska kunna äta sig mätta. Du kan vara med och förändra det.

Läs mer och ge en gåva

20 anledningar att vara med i Svenska kyrkan

Tillsammans gör vi mycket möjligt!

Så behandlar vi personuppgifter

Vi vill vårda det förtroende som du som medlem (eller anställd, förtroendevald och ideell medarbetare) ger oss, genom att hantera dina personuppgifter på ett tryggt och säkert sätt.