Barn & Ungdomsaktiviteter

Våra barn- och ungdomsgrupper startar vecka 5! Tänk på att hålla god handhygien och stanna hemma om du har förkylningssymtom.

Öppet hus
Är du hemma med ditt/dina barn och vill komma ut och träffa andra föräldrar och låta barnen leka med andra barn så är du välkommen till Öppet hus som finns i två av våra församlingshem. Vi har öppet några timmar på förmiddagen och du är välkommen att komma och gå när du vill. Vi har en liten sångstund.

Sandareds församlingshem måndagar 9.30-12.00 och fredagar 9.30-12.00

Sandhults församlingshem fredagar 9.30-12.00

Kyrkis
Till Kyrkis är alla som är mellan tre och fem år välkomna. Vi träffas en gång i veckan under 2-2,5 timmar. Vi leker, pysslar, sjunger och har frukoststund och en liten samling. Vi kan hämta och lämna på förskolorna på respektive ort vid behov. Vi bjuder barnen på frukost (macka och yoghurt)

Sandareds församlingshem torsdagar 8.00-10.00 (gruppen är full)

Sandhults församlingshem torsdagar 8.00-10.00

Verksamhet för låg- och mellanstadiebarn

Miniorer Sandared för dig i förskoleklass och åk 1måndagar 13.00-15.00

Clubdax Sandared för dig i åk 2 och 3, torsdagar 14.30-16.00

Clubdax Bredared för dig i förskoleklass, åk 1 och 2, måndagar 13.30-15.00

Clubdax Sandhult för dig i förskoleklass, åk 1 och åk 2 tisdagar 14.00-15.30

Fritidsklubben Sandared för dig i åk 4, 5 och 6 tisdagar 15.00-16.30

På våra träffar gör vi aktiviter anpassade efter barnens ålder, vi har en samling där vi pratar om livet och Gud. Vi äter frukt eller macka.

Ungdomsgrupp
I Bredared finns en ungdomsgrupper för dig som är född 1995-2006. De träffas olika veckodagar beroende på när det passar ungdomarna  Hör av dig till Anne om du är intresserad av att vara med.

Ungdomscafé Sandared
I Sandared har vi öppet vårt ungdomscafé varje onsdag mellan 14.30 och 20.30 för alla i högstadiet och gymnasiet. Här finns pingisbord, X-box, massor av sällskapsspel och ledare som du kan prata med om allt från stort till smått.
Vi bjuder på macka och det finns fika att köpa.

Ledare Barn- och ungdomsverksamheten

Louise Blomqvist 033-22 57 59 louise.blomqvist@svenskakyrkan.se
Chef barn- och ungdom och konfirmandansvarig. Öppet hus Sandared

Anne Carlsson 033-22 57 58 anne.carlsson@svenskakyrkan.se
Clubdax Bredared, Ungdomsgrupp Bredared, Kyrkis Sandhult, Clubdax Sandhult, konfirmation

Fredrik Olofsson 033-25 85 40 fredrik.olofsson2@svenskakyrkan.se
Miniorer Sandared, Clubdax Sandared, Fritidsklubben Sandared, Juniorer Sandared, Ungdomscaféet Sandared, konfirmation

Maja Sundkvist Kräutner  033-15 68 46  maja.s.krautner@svenskakyrkan.se          Kyrkis Sandared, Miniorer Sandared, Clubdax Sandared, Fritidsklubben Sandared, Juniorer Sandared, ungdomscaféet Sandared, konfirmation

Monica Schrewelius 033-22 57 56 monica.schrewelius@svenskakyrkan.se Clubdax Bredared, Clubdax Sandhult, Kyrkis Sandhult, Öppet hus Sandhult

Vi finns även på Facebook, sök på Sandhult-Bredareds församling så hittar du oss! Där lägger vi ut aktuell information om vad som är på gång.