Barn & Ungdomsaktiviteter

Välkommen till våra barn- och ungdomsgrupper! Nu kör vi i gång igen med alla våra grupper. Vi följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer och tänk på att inte besöka oss om du känner dig krasslig. Våra grupper startar vecka 36

Öppet hus
Är du hemma med ditt/dina barn och vill komma ut och träffa andra föräldrar och låta barnen leka med andra barn så är du välkommen till Öppet hus som finns i tre av våra församlingshem. Vi har öppet några timmar på förmiddagen och du är välkommen att komma och gå när du vill. Vi har en liten sångstund och efter det finns det kaffe och te. Vill ni ha något att äta till så tar ni med detta själva, detta på grund av att vi vill minska risken för smittspridning.

Bredareds församlingshem torsdagar 9.30-12.00

Sandareds församlingshem måndagar 9.30-12.00 och fredagar 9.30-12.00, max 25 besökare samtidigt. Vi lägger ut på vår Facebook-sida (Sandhult-Bredareds församling) om/när det blivit fullt.

Sandhults församlingshem fredagar 9.30-12.00

Kyrkans barntimmar
Till Kyrkans barntimmar är alla som är mellan tre och fem år välkomna. Vi träffas en gång i veckan under 2-2,5 timmar. Vi leker, pysslar, sjunger och har fruktstund och en liten samling.

Bredareds församlingshem tisdagar 8.00-10.30

Sandareds församlingshem måndagar 14.00-16.00

Sandhults församlingshem onsdagar 14.00-16.30

Clubdax
Clubdax finns för dig som är mellan sex och åtta år. Vi träffas en eftermiddag i veckan och vi leker, pysslar, äter frukt och har en samling där vi pratar om livet och Gud.

Bredareds församlingshem måndagar 13.30-15.00

Sandareds församlingshem tisdagar 12.30-14.00 (endast för barn i förskoleklass)

Fritidsklubben
Till Fritidsklubben kan du som går i trean och fyran komma efter skolan och äta mellanmål och leka och pyssla med kompisar. Vi har också en samling där vi pratar om livet och Gud.

Sandareds församlingshem tisdagar 14.30-16.00

Juniorer
Juniorer är ni som går i årskurs 5 och 6. På våra träffar snackar vi om stort som smått, pysslar, spelar spel och hittar på andra roliga saker.

Sandareds församlingshem torsdagar 14.45-16.15

Ungdomsgrupp
I Bredared finns en ungdomsgrupper för dig som är född 1997-2005. De träffas olika veckodagar beroende på när det passar ungdomarna  Hör av dig till Anne om du är intresserad av att vara med.

Ungdomscafé
I Sandared har vi café varje onsdag mellan 14.30 och 20.00 för alla i högstadieålder. Här finns pingisbord, X-box, massor av sällskapsspel och ledare som du kan prata med om allt från stort till smått.
Vi bjuder på macka och det finns godis och lite annat att köpa.

Ledare Barn- och ungdomsverksamheten

Louise Blomqvist 033-22 57 59 louise.blomqvist@svenskakyrkan.se
Arbetsledare barn- och ungdom och konfirmandansvarig. Kyrkans barntimmar Sandared, Juniorer Sandared.

Catherine Sandblom 033-22 57 55 catherine.sandblom@svenskakyrkan.se
Öppet hus Sandared, Kyrkans barntimmar Sandared, Kyrkans barntimmar Sandhult

Anne Carlsson 033-22 57 58 anne.carlsson@svenskakyrkan.se
Kyrkans barntimmar Bredared, Clubdax Bredared, Ungdomsgrupp Bredared, Fritidsklubben Sandared, ungdomscaféet Sandared, konfirmation

Carina Larsson 033-22 57 56 carina.y.larsson@svenskakyrkan.se
Öppet hus Sandhult, Kyrkans barntimmar Sandhult, Öppet hus Bredared, Kyrkans barntimmar Bredared

Fredrik Olofsson 033-25 85 40 fredrik.olofsson2@svenskakyrkan.se
Ungdomscaféet Sandared, konfirmation

Maja Sundkvist Kräutner  033-15 68 46  maja.s.krautner@svenskakyrkan.se          Clubdax Bredared, Clubdax Sandared, Fritidsklubben Sandared, Juniorer Sandared konfirmation

Vi finns även på Facebook, sök på Sandhult-Bredareds församling så hittar du oss! Där lägger vi ut aktuell information om vad som är på gång.