Other languages with Google Translate

Kontakt

Sandhult-Bredareds församling Besöks- och postadress: Strandvägen 4, 51832 Sandared Telefon: +46(33)225750 E-post till Sandhult-Bredareds församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Dop

I vår församling finns fyra kyrkor; Bredared, Sandhult, Hedared och Sandared. Det går bra att ha dop i alla kyrkorna. Vid önskemål att samlas efteråt kan församlingshemmen bokas för dopkalas.

låt barnen komma till mig....

För att boka dop i någon av våra kyrkor kontaktar ni expeditionen på tel 033-22 57 50. Våra telefontider är mån, ti, to o fre kl. 10.00-12.00, ons kl. 13.00-15.00. Mailar till sandhult-bredareds.forsamling@svenskakyrkan.se eller fyller i formuläret nedan.
Doptid finns varje lördag kl. 11.00, 13.00 och 15.00 samt i söndagens gudstjänster eller i anslutning till gudstjänsten.
Önskar ni dopkalas i något av våra församlingshem efter dopet bokar ni det samtidigt.
Vi har dopklänning för utlåning.
Välkommen att höra av er!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan.

Namn vårdnadshavare

Tel vårdnadshavare

E-post vårdnadshavare

Personnummer dopkandidat