Foto: Ikon

Dop

Välkommen att boka dop i någon av våra kyrkor; Bredared, Sandhult, Hedared och Sandared. Från och med den 15 juli kan vi i Sandhults kyrka ta in 200 personer, i Bredareds kyrka 150 personer, i Sandareds kyrka 75 personer, i kyrksalen i Hedareds församlingshem 40 personer och i Hedareds stavkyrka 20 personer. Vi kan också låna ut våra församlingshem för dopkalas med max 50 deltagare.

För att boka dop i någon av våra kyrkor kontaktar ni expeditionen på tel 033-22 57 50. Våra telefontider är måndag, tisdag, torsdag och fredag mellan kl. 10.00-12.00, onsdagar kl. 13.00-15.00. Du kan också maila till sandhult-bredareds.forsamling@svenskakyrkan.se Du kan också välja att fylla i formuläret nedan.
Doptider finns de flesta lördagar,  kl. 11.00 och kl 13.00, ibland söndagar. Man kan också ha dop i söndagens gudstjänster.
Önskar ni ha dopkalas i något av våra församlingshem efter dopet bokar ni det samtidigt. Allt är kostnadsfritt. Dopklänning finns för utlåning.

låt barnen komma till mig....

När er dopdag närmar sig tar dopprästen kontakt med er för att boka träff för att tillsammans förbereda dopgudstjänsten.

I dopet döps vi till gemenskap med Gud och blir medlemmar i Svenska kyrkan. Dopgudstjänsten är inramad med psalmer, böner och bibeltexter. Två eller tre psalmer väljs alltid. Om man vill kan man också förgylla dopgudstjänsten med solosång.
Välkommen att höra av er!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er så snart vi kan.

Namn vårdnadshavare

Tel vårdnadshavare

E-post vårdnadshavare

Personnummer dopkandidat