Svenska kyrkan i Partille Besöksadress: Gamla Kronvägen 36, 43333 Partille Postadress: Box 67, 43321 Partille Telefon: +46(31)3404230 E-post till Svenska kyrkan i Partille

Svenska kyrkan i Partille

Här finner du glädje, ro och gemenskap. Välkommen till Furulundskyrkan, Öjersjökyrkan, Partille kyrka, Jonsereds kyrka, Sävedalens kyrka och Ansgarskyrkan. Vi ses!

få parkeringsplatser vid öjersjökyrkan under byggtiden

Under byggtiden kommer parkeringsmöjligheterna att starkt begränsas vid Öjersjökyrkan. Parkeringen i skogsgläntan är inte  möjlig att använda från 17 okt och framåt. Veckan därefter kommer även vissa grävarbeten göras på den främre parkeringen. Att parkera vid Öjersjö golfklubb är ett möjligt alternativ när lågsäsong inträder där.
Närmaste busshållplats är ISFABRIKEN. Sök din resa i Västtrafiks reseplanerare