Styrning och ledning

Hur ser strukturen eller organisationen ut i Svenska kyrkan i Partille? Vem tar besluten? Vilka är de förtroendevalda? Här hittar du mer om vilka som bestämmer i kyrkan.

Välkommen som medlem

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns en plats för dig.

Personuppgifter - GDPR

GDPR, den nya dataskyddsförordningen syftar till att stärka skyddet för den enskilda individen vid behandling av personuppgifter.

Valresultat

Valresultat från kyrkovalet 2021, information om vad som händer efter kyrkovalet och mandatfördelningen.

Utanför vallokal

Valresultat i kyrkovalen 2001-2017

Jämförelsen mellan resultaten i kyrkovalen och varför det inte alltid fullt ut går att jämföra valresultaten.

Maria Hägglund och Tina Ferm

Kontakt • Expedition

Välkommen att ringa eller skicka e-post. Vi svarar på frågor om dop, bröllop, begravningar, lokalbokningar mm.

Våra kyrkor och kapell

Plats för sorg och glädje, för sång & musik, för små & stora. Närhet till varandra och Gud.

En tjej sjunger solo framför en ungdomskör.

Svenska kyrkan i siffror

Svenska kyrkan har drygt 5,6 miljoner medlemmar. Här finns statistik för kyrkans medlemsutveckling och för kyrkans verksamhet.

Om Svenska kyrkan i Partille

Partille ligger öster om Göteborg. I Partille bor närmre 40 000 personer, och av dem är drygt 21 000 medlemmar i Svenska kyrkan. Svenska kyrkan i Partille består av tre församlingar som tillsammans bildar Partille pastorat, vilket omfattar hela Partille kommun.

Partille församling │Partille kyrka och Jonsereds kyrka
Furulunds församling │Furulundskyrkan och Öjersjökyrkan