Gudstjänstkalender

Helgdagarna hjälper oss skapa mening i tidens flöde. Välkommen på gudstjänst! Här hittar du aktuella tider.

Fira mässa till vardags

Välkommen till Sinnesromässa, och till lunch- och morgonmässorna under veckan.

Solljus reflekteras i en kyrkorgels pipor.

Musik i Göteborg

Nu är det enklare för dig att hitta din nästa musikupplevelse. Kyrkorna i Göteborg har en gemensam kalender med konserter och musikevenemang nära dig.

Någon håller upp en hand mot solen och det ser ut som att solen ligger i handflatan.

Morgonbön i Öjersjökyrkan

Fredagar kl.7-7.30

Morgonbön • Bibelsamtal

Morgonbön i Taizéton och samtal kring en bibeltext, fredagar i Ansgarskyrkan

Lunchbön i Jonsered

Varannan torsdag kl.12

Söndagens Bibeltexter

Här kan du läsa texter för kommande söndag, du länkas till kyrkans nationella sida.

Be en bön, tänd ett ljus

På bönewebben kan du be en bön eller tända ett ljus. Kanske för en närstående eller någon långt bort. Någon frisk eller någon sjuk. För dig själv eller för någon annan.

Välkommen in i värmen

Behöver du en paus mitt i din stressiga dag? Eller bara andas ut en stund? Välkommen in på tisdagar kl.11-13, start 1 februari i vår.

Öppen himmel

"Guds kärlek mitt i allt" - fem tillfällen i vår, kl.19 sista torsdagen i månaden (i maj en fredag). Välkomna!

Himmelrik

Glada gudstjänster för små och stora, några söndagar kl.17 i Sävedalens kyrka

På söndag för barn & familj

Med barnen i kyrkan

Gudstjänster på äldreboenden

Välkommen till gudstjänst och andakt på några av Partilles äldreboenden

Välkommen in i värmen

Kyrktaxi

För dig som har svårt att ta dig till söndagsgudstjänsterna i våra kyrkor

Swish

Nu kan du betala kollekten och kyrkfikat med Swish.

Hjärtstartare i våra lokaler

Hjärtstartare finns utplacerade i anslutning till verksamheter i våra kyrkor och/eller församlingshem.