Other languages with Google Translate

Kontakt

Överkalix församling Besöksadress: Södrakyrkogatan 9, 95631 Överkalix Postadress: Södra Kyrkogatan 9, 95631 ÖVERKALIX Telefon: +46(926)79660 E-post till Överkalix församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Överkalix församling

Överkalix är en till folkmängden liten församling i hjärtat av landskapet Norrbotten i Luleå stift. Här kan man bla njuta av utsikten från Brännaberget som vittnar om vår gudomlige skapares underbara förmåga och kärleksfulla vilja. Här är gudagott att vara!

Välkommen vänner!

Välkommen till Kalix! utbrister kyrkoherde Gustafsson på ett inkluderande och omfamnande sätt.

Lyckad församlingsresa till Kalix och Haparanda!

En trivsam resa till Kalix och Haparanda företogs av 40 glada resenärer måndag den 8 oktober. Bland annat fick man nåden att umgås en kort men välsignad stund med den karismatiske kyrkoherden Gustafsson i Kalix som tog emot oss med öppen famn(se bild). Trots kyrkoherdens varma famn så medvetandegör församlingshemmet i Kalix också om hur nära det kan vara att gå in genom fel port på livets stig och hamna där man inte vill. Lägg märke till skylten ”soprum” alldeles nära den port som leder in till värme och gemenskap. Fast samtliga resenärer gick in i rätt port...lovad vare Herren som hjälper oss på livets vandringsstig och på våra församlingsresor!