Grupper & anmälan

Snart är det dags för dig född 2006 att anmäla dig. Grupperna kommer i år starta upp efter advent och samtliga läger kommer att vara i Sverige, kostnadsfritt som vanligt. Snart kommer mer information.

Har du frågor kring grupper eller annat kring konfirmation, kontakta:

Camilla Segerlund, församlingspedagog och konfirmandkoordinator
Tel: 08-540 845 35 E-post: camilla.segerlund (a) svenskakyrkan.se

Är du intresserad av konfirmationsgrupper i någon annan församling, kan du söka här>>

Intresseanmälan KONFIRMATION 2020/21

När du anmäler dig till verksamheten ovan kommer vi behandla de personuppgifter du lämnar för att kunna skapa grupper och skicka bekräftelse. Lagliga grunden för detta är berättigat intresse; eftersom du själv valt att lämna uppgifterna bedömer vi att du har ett intresse av behandlingen. Vi lagrar uppgifterna under den period som krävs för att kunna erbjuda ditt barn plats. När ditt barn påbörjat verksamheten i en grupp kommer vi be dig att underteckna ett avtal där vi bl.a. beskriver vår personuppgiftsbehandling att beskrivas och annat viktigt som du bör känna till. Detta gör vi för att du ska känna dig tryggare men också för att följa kraven i EU:s dataskyddsförordning GDPR. På Datainspektionens hemsida kan du läsa mer om dina rättigheter.