Barn som sitter på golvet och leker
Foto: Johannes Frandsen

Babycafé och öppna förskolan

Mötesplatser för dig som är småbarnsförälder där du träffar andra vuxna tillsammans med barnen. Här pratar vi om stort och smått medan barnen upptäcker och lär känna varandra i leken.

ÖPPNA FÖRSKOLAN
Åkersberga onsdagar & fredagar

Samling: Åkersberga kyrka, Bergavägen 13
Tid: onsdagar och fredagar kl. 9.00–12.00
För barn 0–5 år

BABYCAFE
Åkersberga tisdagar

Samling: Åkersberga kyrka, Bergavägen 13
Tid: tisdagar kl. 9.00–12.00
För de minsta, 0–24 månader

Barnvagnsparkering hittar du på innergården vid entrén, under tak.

Barn & Frälsarkransen

Lyssna till alla tolv avsnitt i boken "Barn och Frälsarkransen" som handlar om Nilla och Alvin.

Pyssel och lekar

Här finns samlade lek- och pysseltips samt bakrecept kopplade till berättelserna i "Barn och Frälsarkransen"

Kom ombord på fregatten Tapperheten

I Roslags-Kulla kyrka finns en modell av ett skepp som är flera hundra år gammalt. Välkommen ombord på fregatten ”Tapperheten”, amiralen vill träffa dig i sin kajuta. Hissa segel och ladda kanonerna, det kanske kommer fiender. Landkrabbor och sjöråttor, akta er så ni inte trillar i.

Två smartphones ligger på varandra.

Kyrkan – en app för barn

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den får du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också korta filmer om dop, begravning, vigsel, jul och påsk.