Ung i kyrkan

Häng med oss. Kom med på våra aktiviteter för ungdomar som anordnas då och då eller kom med på våra onsdagsmässor.

Vi arrangerar event för ungdomar på onsdagskvällar med start klockan 19.00. De ligger i direkt anslutning till onsdagsmässan klockan 18.00 som är välbesökt av ungdomsgrupper. Vi arrangerar också läger och utflykter på andra tider än onsdagar. Det som är aktuellt just nu är sommarens Taizéresa samt ett ungdomsläger 24–26 augusti.

Vi har också en orkester som heter Orkester G samt en ungdomsledarutbildning som man kan anmäla sig till när man har varit konfirmand.

Facebookgrupp & instagram

Gå med i Facebookgruppen "Ung i kyrkan - Österåker-Östra Ryds församling". Här får du koll på vad som händer i församlingen.

Följ oss också gärna på på Instagram www.instagram.com/osterakerostraryd

Onsdagsmässan GLÄDJE – TRO – LIV

Välkommen till en veckogudstjänst med nattvard, som är särskilt utformad för och tillsammans med ungdomar. Alla är förstås välkomna. Onsdagsmässan är ca 40 minuter lång.

Vill du vara en av de som förbereder mässan? Flera uppdrag finns att välja bland. Kom och var med – alla behövs.

Onsdagar kl. 18.00 i Åkersberga kyrka

Musikgruppen Orkester G

Är du intresserad av musik och i åldrarna15–24 år? Har du erfarenhet av att spela eller sjunga och vill hitta ett sammanhang att utöva ditt intresse i är Orkester G rätt plats.

Orkester G är ett band där vi spelar musik och umgås. Vi jobbar med olika evenemang, konserter och medverkar i församlingens musikutbud, särskilt inom ungdomsverksamheten. Vi spelar allt ifrån jazz till popmusik och tillsammans planerar vi våra konserter och framträdanden.

Vi jobbar i projekt, vilket innebär att du ingår i en grupp som tränar för ett särskilt tillfälle eller sammanhang. Vi träffas och repar ett antal gånger inom varje projekt.

Dag & tid: Måndagkvällar (exakt tid inte spikad ännu)
Plats: Åkersberga kyrka, församlingssalen (Bergavägen 13)
Info & anmälan: Josefin Hallberg ungdomsassistent, josefin.hallberg (a) svenskakyrkan.se