Ung i kyrkan

Häng med oss. Kom med på våra aktiviteter för ungdomar som anordnas då och då eller kom med på våra onsdagsmässor.

LAGA MAT & UMGÅS

"Himmel och pannkaka" är en mötesplats för ungdomar i årskurserna 6–7 (12–13 år) där vi bakar och lagar mat med ett ekologiskt tänk. Vi arbetar med olika typer av livsmedel, lagar mat, bakar, provar och utvecklar egna tankar och idéer. Himmel och pannkaka fungerar lite som hemkunskapen i skolan, men med mer fokus på individen och att vi ska ha roligt tillsammans! Anmälan krävs. Kostnadsfritt.

Tid & Plats: Onsdagar kl. 15.00–17.00 i Åkersberga kyrka
Ledare: Jonas Olsson
Information: Jonas Olsson, 08-540 845 14, jonas.olsson (a) svenskakyrkan.se

oNSDAGSMÄSSA

En veckomässa, särskilt utformad för och tillsammans med ungdomar. Alla är förstås välkomna. Onsdagsmässan är drygt en halvtimme lång och firas i Åkersberga kyrka på onsdagkvällar kl. 18.00.

CAFÉ DOXA

Café Doxa är i Åkersberga kyrka och riktar sig till dig som är 15 år och uppåt. Vi träffas på onsdagar klockan 18.00–21.00, med start i kyrkan där vi har veckomässa. Det är en okomplicerad plats där du träffar nya, härliga människor och får delta i en massa roliga aktiviteter. Välkommen!