Barn & unga

Roliga aktiviteter för små och stora barn. Vi erbjuder en bred barnverksamhet med allt från öppen förskola, musiklek och gudstjänst med familjer till skapargrupper och barnkörer. Allt om konfirmation hittar du också här.

Ljusmässan kallas också för Kyndelsmäss, varför heter det så? Vi gör en upptäcktsfärd i kyrkan och utforskar den med hjälp av ljus och mörker. Välkomna lördagen den 1/2 klockan 16.00 till Östra Ryds kyrka. För barn i åldern 4 år och uppåt i vuxens sällskap.

Barnens ljusmässa

Kom hit på sportlovet, här finns roliga aktiviteter såsom pyssel, spel och sång. Öppet torsdag och fredag vecka 9.

Sportlovsöppet