Svenska kyrkan i Österåker Besöksadress: Bergavägen 13, 18421 Åkersberga Postadress: Box 46, 18421 Åkersberga Telefon: +46(8)54084500 E-post till Svenska kyrkan i Österåker

Kyrkogårdsförvaltning

Det är kyrkogårdsförvaltningen som tillsammans med gravrättsinnehavaren som har ansvar för vård och skötsel av kyrkogårdarna. Om du vill ha hjälp med att sköta en gravplats kan du beställa gravskötsel genom oss.

Grönskyltade gravar på kyrkogårdarna

Om du som gravrättsinnehavare ser att det finns en grön skylt vid graven, var snäll och kontakta kyrkogårdsförvaltningen, se kontaktuppgifter nedan. Låt skylten vara kvar tills du har varit i kontakt med oss.

Gravrätten med eventuell tillhörande gravanordning kommer att, från våren 2019, återgå till Österåkers pastorat om inte någon har kontaktat oss angående gravrättsinnehavet eller om gravrätten löpt ut.

Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till oss!

Kyrkogårdsförvaltningen, gravrättsfrågor

Nina Hagdahl 08-540 845 55