Konfirmation för alla

Konfirmationen är till för alla, för dig som vuxen eller för dig med särskilda behov

Vi erbjuder konfirmandundervisning för ungdomar som behöver en liten grupp, kontinuitet/rutiner, många ledare, lugn miljö eller har andra särskilda behov. Konfirmandgruppen "Exodus" startar vid tillräckligt många anmälningar och konfirmation sker när man är konfirmationsförberedd.

Camilla Segerlund

Svenska kyrkan i Österåker

Barn & ungdom, Församlingspedagog

Vuxenkonfirmation

Det är aldrig för sent. Blev det inte av när du var i tonåren, har intresset kommit senare i livet eller vill du bearbeta livsfrågor tillsammans med andra vuxna?

När vi blir en liten grupp lägger vi upp en studieplan för vuxna konfirmander. Gudstjänster, samtal och undervisning ingår i all konfirmandundervisning. Även vuxna får möjlighet att åka på läger.

Lena Walderfelt

Svenska kyrkan i Österåker