Unga i Stensjön

Här hittar du verksamhet för ungdomar som finns i Stensjöns församling

Bibelskolan "Den stora berättelsen"

En vandring genom bibeln. Fågelbergskyrkan, måndagar kl 18.30-20.30. Hösten 2022 är temat Johannesevangeliet.

Några ungdomar sitter runt ett bord och spelar Uno.

Fredagshäng Stensjökyrkan

Stensjökyrkan. Fredagar 15:00-17:00 Årskurs 6-7

Intro - Introduktionskurs i kristen tro

Hör av dig om du är intresserad av att gå en kurs. Vi startar en kurs när vi fått en tillräckligt stor grupp.

Konfa Active 2022-2023, Stensjön

En torsdag i månaden kl. 16:30-21:00. Konfirmation 17 juni 2023 i Stensjökyrkan.

Konfirmation – tankar om Gud och livet

Här finns information om vilka konfirmationsgrupper som finns. Information om grupperna 2022-2023 hittar du här. Anmälan sker i formuläret nedanför.

Lägerkonfirmation 2022-2023, Stensjön

Fyra helgläger samt ett par enstaka träffar utöver dessa. Konfirmation lördagen den 13 maj 2023 (Kristi Himmelsfärds dag) Stensjökyrkan kl 11.00.

UG i Stensjön

Fågelbergskyrkan, Torsdagar kl 18:30-21:00

Birgitta Landgren leder en duktig ungdomskör

Ungdomskör Stensjökyrkan

Svenska kyrkan har en ungdomskör tisdagar kl 17-18 i Stensjökyrkan, för ungdomar i årskurs 6 och uppåt.

Välkommen till veckomässa!

En stunds återhämtning och stillhet i vardagen. Veckomässa firas varje onsdag kl 18.30 i Stensjökyrkan och i Fässbergs kyrka, samt varannan torsdag kl 18.00 i Matildasalen, Kållereds församlingshem. Vissa söndagar firas även Taize-mässa och Ökenmässa. Se kalendern för aktuell info.

Vill du prata med någon?

Kyrkans SOS

Kyrkans SOS är en fristående ideell organisation som erbjuder kris- och samtalsjour. Du kan ringa SOS-telefonen eller skriva till SOS-brevlådan. Du får vara anonym. För dig mellan 12 och 25 år finns Nätvandrarchatten.

Aktuellt och på gång

Körprojekt "Fässberg Gospel"

Är du en van körsångare och taggad på att sjunga Gospel? Vi övar tre dagar under hösten och har Gospelmässa i Fässbergs kyrka 20 november kl 11. Anmälan till kören krävs.

En tonårstjej sitter vid ett fönster.

Ångesthanteringskurs för ungdomar

Kurs ledd av Linn Wennerlund. Onsdagar vid fem tillfällen kl 19.00-20.30 i Fågelbergskyrkan. Anmälan krävs. Max 10 personer i gruppen.