Other languages with Google Translate

Vuxna i Stensjön

Här hittar du verksamhet för vuxna som finns i Stensjöns församling

För dig som behöver dela tankar och prata med någon. Vi kan också erbjuda respektfulla samtal om din ekonomi eller stöd i kontakt med myndigheter.

Samtal och stöd

Gubbfrukost, soppluncher och kvällsmat!  Att träffas och äta tillsammans är ett bra sätt att finna gemenskap. Här kan du läsa mer om var, när och hur.

Mat & Prat

Gubbfrukost, soppluncher och kvällsmat! Att träffas och äta tillsammans är ett bra sätt att finna gemenskap. Här kan du läsa mer om var, när och hur.

Varje termin erbjuder Svenska kyrkan Mölndal en Leva vidare-grupp för dig som har förlorat en närstående. Hör gärna av dig om du vill veta mer.

Leva vidare-grupp

Föreläsningar och debatter, filmvisning och bibelgrupper. Kom en enstaka gång eller på alla träffar. Svenska kyrkan Mölndal och erbjuder mycket för dig som är kulturintresserad och vill lära dig något nytt!

Kultur & Föreläsning

Rörelse och vila, långpromenader och inre resor. Med Svenska kyrkan i Mölndal och Kållered finner du vägar för både kropp och själ.

Kropp & Själ

Vi bygger vår kyrka tillsammans,

Ideellt engagemang

Vi bygger vår kyrka tillsammans, det är ju vi som skapar den gemenskap där vi kan finna rum för såväl tro som tvivel. Som ideell medarbetare får du den hjälp, utbildning och stöd som du behöver.

I Krokslättskyrkan finns den prisbelönta konsthantverksutställningen Gränsland med scener ur både gamla och nya testamentet. Besök en guidad visning med konstnären, författaren och pedagogen Lena Forsberg!

Gränsland

För dig med tonåringar.

Förälder mitt i livet

För dig med tonåringar.

Nyfiken på livets frågor och kristen tro? Sökare, tvivlare, troende eller allmänt nyfiken? Kom en eller flera gånger. Ingen anmälan. Måndagarna 9/9, 30/9, 28/10 och 18/11 kl 18.30-20.30 i Fässbergs församlingshem.

Fyra måndagar med "Vadå Gud?"

Studiecirkel i familjeekonomi, i Fässbergs Mariagård.

Ekonomismart

Studiecirkel i familjeekonomi, i Fässbergs Mariagård.

Här hittar du aktuellt och på gång