Barn och familj i Stensjön

Här hittar du verksamhet för barn och familj som finns i Stensjöns församling

Aktuellt för barn och familj i Stensjöns församling

Messy Church i Fågelbergskyrkan 18 september

Söndag 18 september kl 16 i Fågelbergskyrkan. Gudstjänst för alla åldrar, anpassad för barn.

Grupper i Fågelbergskyrkan

Två flickor sitter vid ett bord och lyssnar.

Himlastoff - barngrupp i Fågelbergskyrkan

För skolbarn i åk F-2. Tisdagar kl 14:15-16:30.

Kompisklubben Fågelbergskyrkan

Fågelbergskyrkan. Måndagar 14:30-16:30 Årskurs 3-5.

En flickkör övar i kyrkan. Flickornas ansikten speglas i flygelns lock.

Sångfåglarna, Fågelungarna och Påfåglarna

Barnkörer i Fågelbergskyrkan, tisdagar 14:15-16:30

En mamma sitter i skräddarställning på golvet med sitt lilla barn i knät.

Öppen förskola 0-6 år Fågelbergskyrkan

Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9. Måndagar kl 10-12.

Grupper i Stensjökyrkan

Några ungdomar sitter runt ett bord och spelar Uno.

Fredagshäng Stensjökyrkan

Stensjökyrkan. Fredagar 15:00-17:00 Årskurs 6-7

Gott och Blandat Stensjökyrkan

För årskurs 3-5. Stensjökyrkan. Onsdagar 15:30-17:00.

Stensjökyrkans Barnkör Åk 3-5

Stensjökyrkan. Tisdagar 15:45-16:45

Stensjökyrkans Flickkör från 5 år - åk 2

Stensjökyrkan. Tisdagar 14:30-15:30

Stensjökyrkans Pojkkör 5 år - årskurs 2

Stensjökyrkan. Onsdagar 16:30-17:30

Söndagsskola Stensjökyrkan

Stensjökyrkan. Varje söndag kl 10, samtidigt som gudstjänsten. Ingen anmälan.

Birgitta Landgren leder en duktig ungdomskör

Ungdomskör Stensjökyrkan

Svenska kyrkan har en ungdomskör tisdagar kl 17-18 i Stensjökyrkan, för ungdomar i årskurs 6 och uppåt.

Öppen förskola 0-6 år i Stensjökyrkan

Stensjökyrkan, Gunnebogatan 18. Onsdagar kl 10-12.

Övrig verksamhet för barn och familj

#8mars

Internationella kvinnodagen. En dag att lyfta de fantastiska starka kvinnor som finns i vår värld. Och sätta fokus på de orättvisor och den ojämlikhet som råder.

Glada bebisar/barn lyfts upp i luften i kyrka

Baby 0-1 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals babyrytmik och småbarnssång i Mölndal och Kållered.

Två flickor med änglar i händerna

Barn 0-6 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals öppna förskolor och andra grupper för barn 0-6 år med vuxen!

Dop helt enkelt

Varje år genomför Svenska kyrkan Mölndal Dop - helt enkelt. Ett sätt att bli döpt, eller döpa sina barn utan att behöva bekymra sig för kalas och annat. Se kalendern för aktuellt datum eller ring kansliet 031 761 93 00.

Förälder mitt i livet

Föräldrakurs fem kvällar och en helg, för dig som är förälder med en tonåring i konfirmandåldern.

Utställningen Gränsland scen - Jesus predikar

Gränsland

I Krokslättskyrkan finns den prisbelönta konsthantverksutställningen Gränsland med scener ur både gamla och nya testamentet. Besök en guidad visning! Anpassade visningar för både barn, ungdomar och vuxna.

I en kyrka står ett vårris med knutna band i gult och blått.

Här kan du hjälpa flyktingar från kriget i Ukraina

Nu befinner sig flyktingar från Ukraina i Mölndal. Så här kan du hjälpa till och bidra.

PREP-kurs

PREP (Prevention and Relationship Enhancement Program) är en kurs i hur man bättre kommunicerar i en parrelation. För er som lever i en parrelation finns nu möjlighet att gå PREP-kurs i Mölndal. Ni delar inget privat i gruppen, utan bara med din partner. Höstens kurs är full, men ni är välkomna att anmäla er redan nu inför vårens kurs. Datum kommer under hösten.

Boka dop på webben

Här kan du enkelt hitta en tid för dop i Fässberg, Kållered och Stensjön samt göra en bokningsförfrågan.

Ett par står framme vid altaret för att gifta sig.

Boka vigsel på webben

Här kan du enkelt hitta en tid för vigsel i Fässberg, Kållered och Stensjön samt göra en bokningsförfrågan.

PREP-kurs

Förälder mitt i livet