Other languages with Google Translate

Må bra-kören!

Vill du sjunga i kör? Detta är en projektkör under våren 2020. Vill du uppleva gemenskap och glädje i gruppen med din sångröst, och känna att övning ger resultat? Vi träffas varannan vecka våren 2020 och avslutar med en konsert.

Må bra-kör!

Må bra-kören i Fässbergs Mariagård (Pedagogen Park) i Mölndal är en ”alla kan sjunga kör”, det vill säga att man är välkommen att vara med oavsett bakgrund och musikalisk erfarenhet. Repertoaren är blandad och vi sjunger i enkla stämmor, och strävar efter att utvecklas sångmässigt som kör men även på det individuella planet.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av sång eller kunna noter. Det viktigaste är att ha roligt, trivas och våga lite mer. Vi börjar med en drop in fika från kl 17.30.

Ansvarig:

• Carina Göransson, musiker i Fässbergs församling

FÖR VILKA?

Alla som vill och tycker det är kul att sjunga!

NÄR?

Varannan tisdag (ojämna veckor) med start den 14 januari och avslut den 2 juni (8 ggr). Fikat börjar 17.30 och kören 18.00. Slutar 19.30.

VAR?

Fikat äger rum på Fässbergs Mariagård, Prästgårdsgatan 26. Körövningen äger rum i musikrummet på Fässbergs Mariagård. Om du åker kollektivt är närmaste hållplats Jolen Norra. Det finns även parkering utanför Fässbergs kapell om du kör bil.

KOSTNAD:

Kören är gratis.

ANMÄLAN:

Så snart som möjligt.

Anmälan till "Må bra-kören".

Vi kommer att spara dina uppgifter, i vårt register Kyrksam, som är GDPR-anpassat, för att kunna administrera gruppen, samt göra en ny inbjudan inför våren. Därefter tas uppgifterna bort.

Carina Göransson

Musiker - Fässberg