Foto: Alex & Martin IKON

Må bra-kören!

Vill du sjunga i kör? Vill du uppleva gemenskap och glädje i gruppen med din sångröst, och känna att övning ger resultat? Vi träffas varje onsdag kl 18-19.30 i Toltorpskyrkan.

Må bra-kör!

Må bra-kören i Fässbergs Församling i Mölndal är en typ ”alla kan sjunga kör”, det vill säga att man är välkommen att vara med oavsett bakgrund och musikalisk erfarenhet. Repertoaren är blandad och vi sjunger i enkla stämmor, och strävar efter att utvecklas sångmässigt som kör men även på det individuella planet.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av sång eller kunna noter. Det viktigaste är att ha roligt, trivas och våga lite mer. Vi övar i Toltorpskyrkan i Mölndal och börjar 18.00 och slutar 19.30, och vi har en liten fika paus.

Ansvarig:

• Carina Göransson, musiker i Fässbergs församling

FÖR VILKA?

Alla som vill och tycker det är kul att sjunga!

NÄR?

Varje onsdag. Startar18.00 och slutar 19.30.

VAR?

I Toltorpskyrkan ( Dalgångsgatan 2 ) i Mölndal

KOSTNAD:

Kören är gratis.

ANMÄLAN:

Så snart som möjligt.

Anmälan till "Må bra-kören".

Vi kommer att spara dina uppgifter, i vårt register Kyrksam, som är GDPR-anpassat, för att kunna administrera gruppen, samt göra en ny inbjudan inför våren. Därefter tas uppgifterna bort.

Carina Göransson

Musiker - Fässberg