Other languages with Google Translate

Må-bra-kören!

Vill du sjunga i kör? Detta är en projektkör under hösten 2019. Vill du uppleva gemenskap och glädje i gruppen med din sångröst, och känna att övning ger resultat? Vi träffas varannan vecka hösten 2019 och avslutar med en konsert.

Må-bra-kör!

Hösten 2019 startar en projektkör på Mariagården (Pedagogen Park) i Mölndal. Det är en ”alla kan sjunga kör”, det vill säga att man är välkommen att vara med oavsett bakgrund och musikalisk erfarenhet. Repertoaren är blandad och vi sjunger i enkla stämmor, och strävar efter att utvecklas sångmässigt som kör men även på det individuella planet.

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av sång eller kunna noter. Det viktigaste är att ha roligt, trivas och våga lite mer. För att du inte ska behöva tänka på att ordna middag finns också möjlighet att börja gemenskapen med en enkel måltid.

Ansvarig:

• Carina Göransson, musiker i Fässbergs församling

FÖR VILKA?

Alla som vill sjunga, oavsett om du gjort det tidigare

NÄR?

Varannan tisdag (ojämna veckor) med start den 24 september och avslut den 3 december (6 ggr). Måltiden börjar 17.30 och kören 18.00. Slutar 19.30.

VAR?

Måltiden äger rum på Mariagården, Prästgårdsgatan 26. Körövningen äger rum i musikrummet på Mariagården. Om du åker kollektivt är närmaste hållplats Jolen Norra. Det finns även parkering utanför Fässbergs kapell om du kör bil.

KOSTNAD:

Kören är gratis. Om du önskar äta kostar det 40 kr/träff. Swish eller kontanter går bra.

ANMÄLAN:

Så snart som möjligt.

Anmälan till "Alla-kan-sjunga-kören".

Jag önskar äta innan kören.

Vi kommer att spara dina uppgifter, i vårt register Kyrksam, som är GDPR-anpassat, för att kunna administrera gruppen, samt göra en ny inbjudan inför våren. Därefter tas uppgifterna bort.

Carina Göransson

Musiker - Fässberg