Fässbergs vokalensemble står i framför Fässbergs kyrkas altartavla
Foto: Karin Rosander

Fässbergs vokalensemble. Vuxenkör.

Fässbergs kyrka. Torsdagar 19:00-21:00

Fässbergs vokalensemble

Fässbergs vokalensemble är cirka 25 personer och övar i Fässbergs kyrka torsdagar 19:00-21:00.

Mariette Ferngren och Sofia Fridén i förgrunden och i bakgrunden Ia Hamnered och Mattias Bergendahl.
Fässbergs vokalensemble Foto: Karin Rosander

Vokalensemblen är en kör som dels medverkar på gudstjänster, men gör också många konserter, båda a cappella och med orkester.

I repertoaren finns bl a Messias av GF Händel, Requiem av G Fauré och J Rutter, Juloratoriet av Bach med mera.

Kören kräver att du är en van sångare och notläsare som tar mycket eget ansvar. Inträdesprov. Kontakta körledare Karin Rosander

En grupp ungdomar håller om varandra i en ring.

Gratis pizza och DJ Poema Beatz

Fredagen 4 november kl 19.00-21.30 Fässbergs kyrka

Luciakonsert,13 december i Fässbergs kyrka

Tisdag 13 december kl 18.30 Fässbergs kyrka. Även digital.

Närbild på en ljusgul genomskinlig julgranskula i en gran. B

Vi sjunger in julen-18 december i Fässbergs kyrka

Julkonsert söndagen 18 december kl 16.00 och 18.00 i Fässbergs kyrka. Även digital.

Lunchmusik i Fässbergs kyrka, 28 september ”Songs of Travel”

Onsdag 28/9 kl 12.00-12.40 i Fässbergs kyrka. Sänds även digitalt. ”Songs of Travel” är en sångcykel. Komponerad av Ralph Vaughan-Williams med text av Robert Louis Stevenson. Philip Hartman, sång, Ronja Persson, piano.