Musikskola

Hösten 2020 startar Svenska kyrkan Mölndal en musikskola. Här finns information och möjlighet att anmäla sig.

Kyrkans musikskola i Mölndal

Kyrkans musikskola i Mölndal riktar sig till ungdomar från 9 år och uppåt som bor i Fässbergs, Kållereds eller Stensjöns församling.

Vi erbjuder

• Enskild undervisning i orgelspel (från 9 år) i alla församlingarna. (30 minuter långa).
  • Ensemblespel (från 12 år) i Fässbergs församlingshem (till att börja med). (60 minuter långa).

Terminen startar hösten 2020.

Terminskostnad: 500:-/termin (betalas via faktura)

Anmälan via formuläret nedan.

Har du frågor kontakta Lo Bringeland via
molndals.musikskola@svenskakyrkan.se

Anmälan till Musikskolan

Jag vill anmäla mig till följande (välj en)

Jag vill spela i följande församling (välj en)

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

I och med denna anmälan till musikundervisningen godkänner jag terminsuppgiften som är förknippat med undervisningen. För att kunna genomföra och administrera ditt barns tid som musikstudent kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

ansvarig för musikskolan

Lo Bringeland

Musiker - Fässberg, Musiker - Kållered, Musiker - Stensjön

Mer om Lo Bringeland

Ansvarig för Svenska kyrkan Mölndals Musikskola. Körledare Barn och Unga i Fässbergs församling

Musikskolan

Musikskolan startades efter en motion i kyrkofullmäktige. Tanken var att målgruppen främst är de barn och ungdomar som redan finns i församlingarnas verksamhet. Ansvarig för musikskolan arbetar därför nära församlingarnas musiker som är rekryterande till musikskolan, för att bjuda in musikintresserade barn och ungdomar så att de, individuellt och gemensamt, kan smittas av glädjen i att skapa musik till Guds större ära. Vi riktar oss därför främst till barn, ungdomar och unga vuxna.

Målet för musikskolan

Målet med musikskolan är att fler ungdomar i Mölndal ska bli aktiva kyrkomusiker.