Musikskola

Hösten 2020 startar Svenska kyrkan Mölndal en musikskola. Mer information kommer här och möjlighet att anmäla sig.

Kyrkans musikskola i Mölndal

Kyrkans musikskola i Mölndal riktar sig till ungdomar från 9 år och uppåt som bor i Fässbergs, Kållereds eller Stensjöns församling.

Vi erbjuder

• Enskild undervisning i orgelspel (från 9 år) i alla församlingarna. (30 minuter långa).
  • Ensemblespel (från 12 år) i Fässbergs församlingshem (till att börja med). (60 minuter långa).

Terminen startar hösten 2020.

Terminskostnad: 500:-/termin (betalas via faktura)

Anmälan via formuläret nedan.

Har du frågor kontakta Lo Bringeland via
molndals.musikskola@svenskakyrkan.se

ansvarig för musikskolan

Lo Bringeland

Musiker - Fässberg

Mer om Lo Bringeland

Ansvarig för Svenska kyrkan Mölndals Musikskola. Körledare Barn och Unga i Fässbergs församling

Musikskolan

Musikskolan startades efter en motion i kyrkofullmäktige. Tanken var att målgruppen främst är de barn och ungdomar som redan finns i församlingarnas verksamhet. Ansvarig för musikskolan arbetar därför nära församlingarnas musiker som är rekryterande till musikskolan, för att bjuda in musikintresserade barn och ungdomar så att de, individuellt och gemensamt, kan smittas av glädjen i att skapa musik till Guds större ära. Vi riktar oss därför främst till barn, ungdomar och unga vuxna.

Målet för musikskolan

Målet med musikskolan är att fler ungdomar i Mölndal ska bli aktiva kyrkomusiker.