Other languages with Google Translate

Kören Voice Vuxenkör

Fässbergs församlingshem. Onsdagar kl 19.15-21.15

Kören Voice övar i Fässbergs församlingshem onsdagar kl 19:15-21.15.

Du behöver ha viss körvana. Antagningsprov.

Vad är Voice?

Voice är en del av Fässbergs församlings körverksamhet. Vi strävar efter en kör genomsyrad av sångarglädje och viljan att utvecklas musikaliskt. För att detta ska bli möjligt behövs en god och välkomnande anda och att deltagarna prioriterar att komma till våra övningar. Voice har en ”körkropp” bestående av många trogna sångar, som bildar en stabil grund. Men vi vill också att nya deltagare skall känna sig välkomna i kören.

Lite praktisk information

• Voice är en allsjungande kör med mellan 55-65 medlemmar
  • Vi träffas onsdagar i Fässbergs församlingshem. Anmäl alltid till körledaren, via sms, e-post eller på Voice facebook-sida (fråga gärna om den) om du får förhinder.
  • Vid varje körövning har vi en kort paus, där det serveras enkel förtäring. Denna ordnas av några körmedlemmar. Du skriver själv upp dig på en lista i början av höst och vår.
  • För att kören ska utvecklas musikaliskt är det viktigt att du prioriterar att vara med på övningarna och när kören uppträder.
  • Församlingen står för körledare, lokal och omkostnader.
  • Voice är en studiecirkel på Sensus.
  • Som medlem i Voice finns du i kyrkans register som heter Kyrksam. Där finns dina personuppgifter och de sparas i 12 månader efter att du lämnat kören. Du kan få utdrag av dina personuppgifter samt information om hur vi behandlar dem>>.
  • För info, gilla Fässbergs församlings Svenska kyrkan på Facebook.

Körledare

Elisabeth Engdahl