Other languages with Google Translate

Malungs församling

Malungs församling är alla vi som bor i Malung, Malungsfors, Öje, Yttermalung och Tyngsjö.

Renovering pågår!

Under september månad pågår renovering av stora salen i församlingshemmet S:t Olofsgården. Detta innebär att vi inte kan ha några sammankomster där, inget begravningskaffe etc. under september. God Gemenskaps två första i september blir istället i Lillmokyrkan och soppluncherna startar tyvärr först i oktober. Vi ber om överseende med det. Övriga verksamheter i församlingshemmets andra lokaler påverkas inte utan bedrivs som vanligt.

Din tidning från Malungs församling. Här hittar du reportage och information om församlingens många olika verksamheter. I Kyrkbladet finns också kalendariet för kommande aktiviteter. Läs tidningen här!

Kyrkbladet

Vårt mål är att möta och se barnen och deras familjer, både i vår verksamhet och i övriga samhället. Att göra Jesu ord till handling, som för oss innebär att när vi möts, ska de känna sig trygga, uppskattade och framförallt sedda. Varje möte ska vara gott.

Barn & Familj

God gemenskap, sopplunch, kapellträff, babypaket-träffar, fokusveckor, språkverkstad, retreat med mera. Vi vill att kyrkan ska vara en plats för både vila och aktivitet, gemenskap och avskildhet. Välkommen!

Vuxen

Vill du hänga med kompisar, prova olika uttryckssätt för att uttrycka frågor om tro och tvivel, bli ung ledare eller behöver du bara någon att prata med.

Ungdom & Konfirmation

Musik och sång får stor plats i vår församling. Våra körer träffas regelbundet och övar för att sedan framträda vid gudstjänster och andra sammankomster.

Musik och körsång

I gudstjänsten är vi tillsammans inför Gud och alla får möjlighet att känna sig delaktiga och berörda. I alla gudstjänster strävar vi efter att ett verkligt möte ska ske. Mötet med Gud, med medmänniskan och med vårt inre.

Gudstjänster

Samtliga gravstenar på församlings kyrkogårdar har inventerats och provtrycks. De gravstenar som är nedlagda är det av säkerhetsskäl. Klicka här för mer info!

Information till kyrkogårdsbesökare

Vad händer i Svenska kyrkan? Vår gemensamma kalender visar aktiviteter och verksamhet runt om i landet.

Kalendern

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Tillsammans med kyrkor och organisationer arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Act Svenska kyrkan

Arkiveringsdatumet för kampanjen har gått ut

välkommen som medlem

Här hittar du information och inträdesblankett.
Skriv ut och skicka blanketten till:
Malungs församling, Kyrkvägen 28, 782 30 Malung

Har du frågor ring församlingsexpeditionen: 0280-198 00

våra kyrkor och kapell

Malungs kyrka är öppen dagtid.
Församlingens övriga kapell och kyrkor hålls låsta. Nyckelvärdar finns!

Läs mer om våra kyrkor och kapell.

Gör en virtuell rundvandring!

Församlingsexpedition

Besöksadress: Kyrkvägen 28, 782 30 Malung