Foto: Alexander Stubbe Teglbjærg

Ljungby pastorat

Välkommen till gemenskap, tro och hopp i våra åtta församlingar; Ljungby, Ljungby Maria, Angelstad, Annerstad, Torpa, Lidhult, Odensjö och Vrå.

KONFA

Detta är dags att anmäla sig till Konfa.

Ljungby pastorat söker Receptionist/Administratör 50%

Är du en noggrann och flexibel person med administrativ förmåga som gillar att arbeta stödjande och serviceinriktat?

Annerstads kyrka 200 år

2024 firar Annerstads kyrka 200 år och det uppmärksammas med flera aktiviteter under hela året. Med utgångspunkt från vår historia tar vi sats inför framtiden. Välkommen att fira med oss!

Månadsblad

I Ljungby pastorats församlingar ges varje månad ut ett blad med information om församlingens verksamheter med mera.

Kyrkposten

I detta nummer av Kyrkposten kan du läsa om vart du kan vända dig med livets frågor men också vad som är på gång i din församling under våren.

En vuxen och ett barn står vid strandkanten och tittar ut över vattnet.

Kristen tro

Vill du veta mer om kristen tro? Här kan du läsa om vad Svenska kyrkan står för. Du kan också få näring till dina egna tankar om kristen tro.

Gemenskap och engagemang

Våra mötesplatser och aktiviteter är många för lika och olika människor, för liten och stor – utbudet är stort och du är välkommen att vara delaktig

Livets skeden

Läs om dop, konfirmation, vigsel och begravning i Ljungby pastorat.

Begravningsverksamhet

Ljungby kyrkogårdsförvaltning ansvarar för kyrkogårdarna i Ljungby, Angelstad, Annerstad, Torpa, Lidhult, Odensjö och Vrå.

Ge kollekt med mobilen

Swisha kollekt och betalningar i våra församlingar.

Sociala medier

Vi ska finnas #DärMänniskorFinns Här kan du läsa mera om våra satsningar på sociala medier. Kom gärna förbi. Våra sidor är öppna så det behövs ingen inloggning. Gilla och dela inlägg. Kommentera. Vi finns på nätet för din skull.

GDPR och Ljungby pastorat

Svenska kyrkan är Sveriges största medlemsorganisation och hanterar många personuppgifter. Det är viktigt, av både lagliga och etiska skäl, att Svenska kyrkan och Ljungby pastorat anpassar sig till och följer de krav som dataskyddsförordningen (GDPR) ställer.