Ljungby pastorat

Välkommen till gemenskap, tro och hopp i våra åtta församlingar; Ljungby, Ljungby Maria, Angelstad, Annerstad, Torpa, Lidhult, Odensjö och Vrå.

Vart går familjerna en söndag och vad är Oasrörelsen för något? Ta reda på det och mer i Kyrkposten nr 1 2019 som handlar om mission och passion.

Kyrkposten

Arbete pågår med att plantera om häck i och vid kvarter 16 (skogskyrkogården). Därför kommer det att se lite öde ut till dess att nya häckplantor kommit på plats.

Häckplantering på skogskyrkogården