Ljungby pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 3, 34135 LJUNGBY Postadress: Box 4, 34121 LJUNGBY Telefon: +46(372)67100 E-post till Ljungby pastorat

Ljungby pastorat

Välkommen till gemenskap, tro och hopp i våra åtta församlingar; Ljungby, Ljungby Maria, Angelstad, Annerstad, Torpa, Lidhult, Odensjö och Vrå.

Arbete pågår med att plantera om häck i och vid kvarter 16 (skogskyrkogården). Därför kommer det att se lite öde ut till dess att nya häckplantor kommit på plats.

Häckplantering på skogskyrkogården

Vad händer med oss när vi berör och blir berörda? Hur började traditionen med ljusbärare? Läs om detta och mer i Kyrkposten nr 4 2018.

Kyrkposten