Ljungby pastorat

Ljungby pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 5, 34135 LJUNGBY Postadress: Box 4, 34121 LJUNGBY Telefon: +46(372)67100 E-post till Ljungby pastorat Webbplats

Ljungby pastorat

Välkommen till gemenskap, tro och hopp i våra åtta församlingar; Ljungby, Ljungby Maria, Angelstad, Annerstad, Torpa, Lidhult, Odensjö och Vrå.

Delta i Ljungby pastorats mottagande av kyrkoherde Christopher Meakin vid högmässan i Ljungby kyrka den 4 september kl 11.00 med efterföljande samkväm. Möjlighet finns att åka buss från landsbygden till Ljungby. Anmälan gäller för buss och samkväm.

Mottagande av kyrkoherde Christopher Meakin söndagen den 4 september

Lidhultsdagen firas traditionsenligt i S:t Olofs kapell söndag den 11 september kl 14. Kom gärna i folkdräkt! Buss avgår från Lidhult.

Lidhultsdagen i S:t Olofs kapell, Tylösand

En ombyggnad av Ljungby församlingshem är nu påbörjad. Runt byggnaden är därför ett byggstaket uppsatt, se rödmarkering på bild. Innanför byggstaketet/avspärrningen får varken besökare, förtroendevalda eller personal vistas. Avspärrningen kommer att förändras under ombyggnationen. Kom därför ihåg att aldrig vistas innanför avspärrningen.

Ombyggnation av Ljungby församlingshem

Aktuellt från Ljungby pastorat