Ljungby pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 3, 34135 LJUNGBY Postadress: Box 4, 34121 LJUNGBY Telefon: +46(372)67100 E-post till Ljungby pastorat

Ljungby pastorat

Välkommen till gemenskap, tro och hopp i våra åtta församlingar; Ljungby, Ljungby Maria, Angelstad, Annerstad, Torpa, Lidhult, Odensjö och Vrå.

Följ med på en resa till Luthers hemland. Vi besöker bl a Wartburg, Wittenberg och Berlin.

Församlingsresa i Luthers fotspår

Renovering av Annelundsgården beräknas bli klar under sommaren. Därefter väntar städning samt återinflyttning av möbler och övriga inventarier. Vi hoppas kunna öppna lokalerna för verksamheter i början av oktober.

Renovering av Annelundsgården

Aktuellt från Ljungby pastorat