Ljungby pastorat

Välkommen till gemenskap, tro och hopp i våra åtta församlingar; Ljungby, Ljungby Maria, Angelstad, Annerstad, Torpa, Lidhult, Odensjö och Vrå.

Reparation av damm på Skogskyrkogården i Ljungby

Bäckfåran/dammen i kv 23 på Skogskyrkogården i Ljungby har under vårvintern genomgått reparationer och är nu i drift igen. Kvar är planetring som kommer ske framöver. Har du frågor, tveka inte att kontakta kyrkogårdsförvaltningens kontor tel 0372-671 40, mellan 10.00-12.00 eller personal som jobbar ute.

Kyrkan är en plats att vara stolt över - du som medlem gör det möjligt! Här vill vi berätta om de saker du möjliggör genom ditt medlemskap i Svenska kyrkan.

Tack, för att du är med oss!