Kumla -Tärna - Kila pastorat

Midsommardagen

20/6 Gudstjänst från Brunnskyrkan

Midsommardagen

Tisdagar 14-16 hela sommaren.
Vi alternerar mellan Kumla, Tärna och Kila med start i Kumla 9/6.
(Klicka här för att se kommande datum och platser)

Sommarcafé

Tisdagar 14-16 hela sommaren. Vi alternerar mellan Kumla, Tärna och Kila med start i Kumla 9/6. (Klicka här för att se kommande datum och platser)

Under rådande omständigheter blir livet annorlunda för alla. Här kan du läsa om hur det kommer att se ut i våra verksamheter den närmaste tiden.

Aktuell information - äntligen sommar!

Här kan du ta del av samtliga digitala gudstjänster från våra kyrkor.
Scrolla nedåt och klicka på det klipp du vill se.

Tankar i tiden

Här kan du ta del av samtliga digitala gudstjänster från våra kyrkor. Scrolla nedåt och klicka på det klipp du vill se.

Vi vet att det finns människor i vår närhet som vare sig kan eller bör ge sig ut för att göra ärenden i nuläget.

Behöver du hjälp?