Foto: Tommy von Knorring

Gospelkören KAOS

Gospelkören KAOS (blandad kör) 
Onsdagar enligt schema 18.30-20.30 i Kila prästgård 

Körledare Ulrika Larsson (kontaktuppgifter nedan).

Gospelkören KAOS är en fristående förening inom Svenska kyrkan med egen styrelse och ekonomi. Ordförande är Åsa Gunnstedt. Årsmötet ska hållas innan april månads utgång och årsavgiften för medlemmar över 25 år är för närvarande 600 kr, medlemmar t o m 25 år betalar 300 kr/år (april 2023).

Vi sjunger i huvudsak gospel (på engelska) men deltar ibland i projekt där andra genrer förekommer såsom pop, rock och schlager.

Om du är intresserad av att börja i kören vill vi att du först tar kontakt med vår körledare (se ovan) och, efter överenskommelse, deltar i någon/några repetitioner för att känna dig för. När du betalat din medlemsavgift får du inlogg till körens hemsida www.gospelkorenkaos.se där vi har repertoar och information som rör oss i föreningen. Vi förutsätter att våra medlemmar håller sig uppdaterade och använder sig av det som läggs ut på hemsidan. Om du av någon anledning inte har möjlighet eller klarar det - säg till så hjälper vi dig!

Har du Facebook bjuds du också in till vår privata Facebookgrupp. Du som inte har ett Facebookkonto får ett meddelande via en kanal du angett när det är något viktigt som skrivs i gruppen.

För att bidra till en god sammanhållning fikar vi vid våra repetitioner och turas om att ordna med fikat (kaffe och te står pastoratet för). Kostnaden är 30 kr som oavkortat går till körkassan. Swish: 123 471 67 18. Med jämna mellanrum anordnas det lotterier inom föreningen - listor dyker upp vid repetitionerna. De pengar som kommer in till körkassan går framförallt till att betala musiker vid framträdanden som inte är inom pastoratet (Kumla-Tärna-Kila) samt körresor och andra trevligheter .

I vår kör är det viktigt att man får vara den man är. Vi försöker så långt det är möjligt att ta hänsyn till det och hjälps åt att stötta där det behövs. På grund av allergier undviker vi parfym, hårspray och citrusfrukter.

Gilla oss gärna på Facebook: Gospelkören KAOS på Facebook

 

Konsert för Världens Barn 2023

Söndag 1 oktober kl 16.00 i Kumla kyrka. Fri entré - insamling till Världens Barn. Swisha din gåva till Radiohjälpen 90 1950 6 och ange koden VB-QR2349.