Foto: Agneta Adeen

S:ta Birgitta församling

S:ta Birgitta kyrka ligger bara ett stenkast från Berga centrum i norra Kalmar. Utifrån är kyrkan en borg - inuti är den rymd och himmel. Enbart kyrkorummet är värt ett besök. Låt den stora guldtuppen på taket visa dig vägen till S:ta Birgitta församling och S:ta Birgitta kyrka Välkommen!

Sommar i S:ta Birgitta

Välkommen till S:ta Birgitta kyrka i sommar.

Kontakta oss!

Här hittar du de anställda. Tveka inte att kontakta oss. Vi lovar att höra av oss så fort vi kan!

Barn & Unga i Birgittakyrkan

Barnen hör hemma i kyrkan oavsett om de är bebisar, småbarn, skolbarn eller tonåringar. Välkommen till oss!

Nyfiken på konfirmation

Konfirmandgruppen i S:ta Birgitta är för dig som inte hinner eller vill åka på läger. Vi pratar om livet och vår tro. Men vi kommer att använda oss av drama, film, ljus, ljud, kulisser och kostymer för att utforska kristendomen på ett roligt sätt.

Syföreningen

Gemenskap, fika och andakt både med och utan handarbete varannan måndagseftermiddag.

Bibel & Bön med mässa

Samtala om bibeltexter tillsammans med andra och förbered förbönen till söndagen.

Vill du sjunga i kör?

Birgittakyrkan har två körer. Vår kyrkokör för alla dem som vill eller länge har velat sjunga i kör. Vokalensembeln är kören för den avancerade körsångaren.

Dop, vigsel, begravning

Kyrkan finns för dig i sorg och glädje vardag och fest.

Mjuk leksaksmus tittar fram ur korgen med böneljus.

Låt kyrkmössen visa kyrkan

Nu kan du upptäcka Birgittakyrkan helt på egen hand. Spåra upp spännande saker med hjälp av bilder eller låt våra kyrkmöss visa dig runt.

Stötta S:ta Birgitta kyrkoförening

Kyrkoföreningen är en möjlighet för den som vill bidra till att sätta guldkant i församlingen och kyrkan. Du är välkommen som medlem!

Hör musiken från S:ta Birgitta församling.

Nästan varje söndag har vi besök av musiker och sångare.
Musiken publiceras på YouTube. Länkar finns här.

S:ta Birgitta församling

Gudstjänst söndagar 10.30 och onsdagar 18.30