S:ta Birgitta församling

S:ta Birgitta kyrka ligger bara ett stenkast från Berga centrum i norra Kalmar. Utifrån är kyrkan en borg - inuti är den rymd och himmel. Enbart kyrkorummet är värt ett besök. Låt den stora guldtuppen på taket visa dig vägen till S:ta Birgitta församling och S:ta Birgitta kyrka Välkommen!

Coronarestriktioner i S:ta Birgitta

Vi kan vara högst 60 deltagare vid våra gudstjänster 10.30 på söndagar. Alla delagare över 18 måste kunna visa upp vaccinationsbevis och legitimation.
I samband med våra mässor serveras just nu inte heller kyrkkaffe.Vi ber om förståelse och hoppas att smittläget snart blir ett annat så att vi kan återgå till att fira gudstjänster utan restriktioner.

Våra mässor

Foto: Agneta Adeen

Sön 10.30 Högmässa: Barnkyrka nästan varje söndag, kör, musiker eller solister deltar ofta i våra gudstjänster
Ons 12. Mässal.
Tors 18 Veckomässa i Taizéanda
Må, tis, to 12.00 Bön

Församlingskollekt kan swishas till: 123 137 66 98

Hör musiken från S:ta Birgitta församling.

Nästan varje söndag har vi besök av musiker och sångare.
Musiken publiceras på YouTube. Länkar finns här.

S:ta Birgitta församling

Gudstjänst söndagar 10.30 och onsdagar 18.30