Foto: Agneta Adeen

S:ta Birgitta församling

S:ta Birgitta kyrka ligger bara ett stenkast från Berga centrum i norra Kalmar. Utifrån är kyrkan en borg - inuti är den rymd och himmel. Enbart kyrkorummet är värt ett besök. Låt den stora guldtuppen på taket visa dig vägen till S:ta Birgitta församling och S:ta Birgitta kyrka Välkommen!

Mässor och böner och öppettider i sommar

Under vecka 25-32
Tisdag , onsdag och torsdag 12.00, Sommarbön
Torsdag 18.00, Kvällsmässa i Taizéanda och After Mass
Söndag 10.30, Högmässa

Altaret är dukat till mässa. Präst i bakgrunden Foto: Agneta Adeen

Kyrkan är öppen från 09.00 varadagr utom måndagar från kl. 09.00
Församlingskollekt kan swishas till: 123 137 66 98

person med dator och mobiltelefon

Kontakta oss!

Här hittar du de anställda. Tveka inte att kontakta oss. Vi lovar att höra av oss så fort vi kan!

Nyfiken på konfirmation

Konfirmandgruppen i S:ta Birgitta är för dig som inte hinner eller vill åka på läger. Vi pratar om livet och vår tro. Men vi kommer att använda oss av drama, film, ljus, ljud, kulisser och kostymer för att utforska kristendomen på ett roligt sätt.

Kaffe i parken hela sommaren

Kaffe är gott. Att fika tillsammans och samtala är också gott. Välkommen till Kaffe i parken! Garanterat hembakat och nybryggt!

Fjäril och lavendel

Sommarkonserter i S:ta Birgitta

Nordiska tonsättare, klassisk körmusik, romanser, fagott och klarinetter. I sommar bjuder Musik i S:ta Birgitta på en riktigt blandad kompott. Välkommen!

Mjuk leksaksmus tittar fram ur korgen med böneljus.

Låt kyrkmössen visa kyrkan

Nu kan du upptäcka Birgittakyrkan helt på egen hand. Spåra upp spännande saker med hjälp av bilder eller låt våra kyrkmöss visa dig runt.

Vill du sjunga i kör?

Birgittakyrkan har två körer. Vår kyrkokör för alla dem som vill eller länge har velat sjunga i kör. Vokalensembeln är kören för den avancerade körsångaren.

Dop, vigsel, begravning

Kyrkan finns för dig i sorg och glädje vardag och fest.

Stötta S:ta Birgitta kyrkoförening

Kyrkoföreningen är en möjlighet för den som vill bidra till att sätta guldkant i församlingen och kyrkan. Du är välkommen som medlem!

Hör musiken från S:ta Birgitta församling.

Nästan varje söndag har vi besök av musiker och sångare.
Musiken publiceras på YouTube. Länkar finns här.

S:ta Birgitta församling

Gudstjänst söndagar 10.30 och onsdagar 18.30