Segerkors med den uppståndne Jesus. Korset är tillverkat i trä av konstnärinnan Eva Spångberg.

S:ta Birgitta församling

S:ta Birgitta kyrka ligger bara ett stenkast från Berga centrum i norra Kalmar. Utifrån är kyrkan en borg - inuti är den rymd och himmel. Enbart kyrkorummet är värt ett besök. Låt den stora guldtuppen på taket visa dig vägen till S:ta Birgitta församling och S:ta Birgitta kyrka Välkommen!

Gudstjänst den tredje söndagen i påsktiden.
Den gode herden

Se och hör gudstjänsten på YouTube

Den gode herden är temat för tredje söndagen i påsktiden. I Johanna Broselids predikan får vi fundera över liknelsen med fåren, herden, grinden och tjuven. Varför kan Jesus vara både herde och lamm?

Vid gudstjänsten medverkar Karin Holmér sång. Hon ackompanjeras av vår organist Mika Lidén.

Församlingskollekt kan swishas till: 123 137 66 98

Coronasäker mässa

Vi erbjuder korta gemensamma mässor med högst sex deltagare i kyrkorummet på söndagar 10.30, 11.00 och 11.30.
Föranmälan: Johanna Broselid

Enskild kommunion

Söndag 12-12.30. Ingen föranmälan
Vill du ta emot nattvard vid någon annan tidpunkt ta kontakt med Johanna Broselid.

Coronasäker mässa, förinspelad gudstjänst eller enskild kommunion - du väljer själv.

Gudstjänster och coronasäker mässa

Våra gudstjänster är förinspelade istället finns möjligheten att fira mässa i grupper om högst sex personer.

Hör musiken från S:ta Birgitta församling.

Nästan varje söndag har vi besök av musiker och sångare.
Musiken publiceras på YouTube. Länkar finns här.

S:ta Birgitta församling

Gudstjänst söndagar 10.30 och onsdagar 18.30