Foto: Jessica Mossberg

Nils berättar om konfirmation

Funderar du på att konfirmera dig? Vad är egentligen konfirmation och hur går den till? Hör Nils Högberg berätta om sin konfirmationsupplevelse i Konfa Kolmården.

Funderar du på att konfirmera dig? Vad är egentligen konfirmation och hur går den till?
Hör Nils Högberg berätta om sin konfirmationsupplevelse i Konfa Kolmården. Läs mer om konfirmation och våra konfirmationsalternativ ››


Se filmen här ››

Konfirmation

Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek. Precis som livet. Vad är viktigt i ditt liv? Vad är kärlek och vänskap, gott och ont? Vilket ansvar har vi för världen och varandra? Vad är en tro och vad kan den spela för roll? Läs mer »

Konfa Kolmården

Konfa Kolmården är ett innehållsrikt och spännande konfirmationsalternativ för ungdomar som bor i Stockholm med omnejd. Under vår lägerresa till Kolmården bor vi fint på Vildmarkshotellet. De ungdomar som inte är döpta har möjlighet att bli det bland sälarna. En fantastisk upplevelse! Vi njuter av djurparkens alla djur, god mat, mysiga kvälls- och morgonandakter och även av spabad i pooler och jacuzzi. Under konfirmationstiden gör vi även små utflykter i Stockholm.

Konfa Sweden

Välkommen hem! S:t Johannes församling bjuder in till Hemvändarkonfa för svenska ungdomar, i åldern 14-19 år, som bor i utlandet. I mån av plats hälsar vi gärna även ungdomar boende i Sverige välkomna att delta!

Christers hörna – med Konfa Sweden

Vår diakon samtalar med två ungdomsledare för Konfa Sweden bakom Stefanskyrkan i Stockholm om det här med att be. Kan man skicka sms till Gud? Och får vi svar?