Konfa: Sweden

Välkommen hem! S:t Johannes församling bjuder in till Hemvändarkonfa för SKUT, sommaren 2020.

En unik möjlighet att träffa och utbyta erfarenheter med andra svenska ungdomar boende i olika delar av världen.

Under en vecka i Stockholm fördjupar vi oss i vad det är att vara kristen. Vi jobbar med frågor som berör ungdomar idag och den tid vi lever i med sociala medier och ständig uppkoppling. När fakta ständigt presenteras i digitala kanaler, finns det då plats för en tro?

Vi bor centralt på vandrarhem som ligger på en lugn gata i stadsdelen Vasastan i
Stockholm, bara 5 minuters promenad från Odenplans tunnelbanestation. Här
erbjuds gratis WiFi och ett gemensamt, fullt utrustat kök.

Lektionerna hålls i moderna Johannessalen, under S:t Johannes kyrka och vi varvar lektioner, intressanta utflykter, sightseeing (med Ocean bus) och mysiga pilgrimsvandringar med egentid i form av shopping och avkoppling (under uppsikt av ledare).

Konfirmationsgudstjänsten äger rum i vackra S:t Johannes kyrka.
Tre av tolv lektioner hålls i respektive land innan lägerveckan i Stockholm.

Start: 27 juli 2020 kl 09.00 i Johannessalen (Johannesgatan 19).
Konfirmation: 1 augusti kl 11:00 i S:t Johannes kyrka, Johannesgatan 21.
Kostnad: 3000 kr, flyg är ej inkluderat i priset.
Sista anmälningsdag: 31 december 2019

Anmäl dig här!