Gudstjänst för små och stora

Här finns något för alla – musik, glädje och allvar. Välkommen en barnvänlig gudstjänst för hela familjen, utan nattvard. Gudstjänsten är fylld av musik och i den medverkar ofta våra barnkörer Joy och Happy och ibland även körlekis.

Välkommen till en mysig stund för hela familjen! Vi firar en barnvänlig gudstjänst utan nattvard. Gudstjänst för stora och små firas en söndag i månad i Stefanskyrkan kl 11.00. Gudstjänsten är fylld av musik. Efteråt bjuder vi på varmkorv med bröd och/eller fika.

vårens program

19 januari kl 11.00
Välkommen till en gudstjänst för hela familjen. Efteråt serveras kyrkkorv (även vegetarisk) och dryck.

16 februari kl 11.00
Välkommen till en mysig stund för hela familjen med temat Alla hjärtans dag. Denna söndag bjuder vi även in alla som döpts i vår församling under 2019 till dopfest! Vi firar med tårta efter gudstjänsten. Ljusbandet och barnkörerna Joy och Happy under ledning av Martina Möllås och Jill Nord bjuder på fin musik tillsammans med Ljusbandet. Präst: Magnus Hellström.

22 mars kl 11.00 INSTÄLLD
Denna söndagens familjegudstjänst ställs in. Detta då vi som församling tycker det är viktigt att värna om allas vår hälsa och minimera smittspridning i solidaritet med våra medmänniskor.

17 maj kl 11.00
Välkommen till en gudstjänst för hela familjen. Medverkar gör Ljusbandet som tillsammans med barnkörena Joy och Happy, under ledning av Martina Möllås och Jill Nord, bjuder på fin musik. Efteråt serveras kyrkkorv (även vegetarisk) och dryck

31 maj kl 11.00
Vi firar en barnvänlig gudstjänst för hela familjen utomhus, där du får ta med ditt älskade husdjur och/eller gosedjur. Musik, glädje och allvar. Välkommen till en mysig stund vid Stefanskyrkan!
OBS vid regn firar vi i Stefanskyrkan och då får husdjuren stanna hemma.

Varmt välkommen!