Söndagsgudstjänst med hopp för små och stora

Nypremiär den 19 september kl 11. Här finns något för alla – musik, glädje och allvar. Välkommen en barnvänlig gudstjänst för hela familjen, utan nattvard. Gudstjänsten är fylld av musik och i den medverkar ofta våra barnkörer Joy och Happy och ibland även körlekis.

Här finns något för alla – musik, glädje och allvar. Välkommen till en barnvänlig gudstjänst för hela familjen, utan nattvard. Gudstjänsten är fylld av härlig sång och musik och i den medverkar ofta våra barnkörer Joy och Happy och ibland även körlekis.

Söndagsgudstjänst med hopp för små och stora firas en söndag i månaden i Stefanskyrkan kl 11.00 och leds av vår diakon Micaela Leijonmarck Pilati med hjälp av våra musiker. Det är högt i tak, både högtidligt och mysigt på en och samma gång. Tilltalet enkelt och vardagsnära. Atmosfären i kyrkan är varm och innerlig. Du är hjärtligt välkommen!

Stefanskyrkan kyrkan ligger vackert i Vanadislunden i Stockholm.

För mer information kontakta

Micaela Leijonmarck Pilati