Gudstjänst för små och stora

Här finns något för alla – musik, glädje och allvar. Välkommen en barnvänlig gudstjänst för hela familjen, utan nattvard. Gudstjänsten är fylld av musik och i den medverkar alltid våra barnkörer Joy och Happy och ibland även körlekis.

Välkommen till en mysig stund för hela familjen! Vi firar en barnvänlig gudstjänst utan nattvard. Gudstjänst för stora och små firas en söndag i månad i Stefanskyrkan kl 11.00. Gudstjänsten är fylld av musik. Efteråt bjuder vi på varmkorv med bröd, även vegetarisk.

Höstens program

22 september kl 11.00
Välkommen till en gudstjänst för hela familjen. Medverkar gör Barnkörerna Joy och Happy under ledning av Martina Möllås och Jill  Nordin.

13 oktober kl 11.00 med skördefest!
I samband med gudstjänsten är det skördefest med loppis och ansiktsmålning. Vi startar kl 11.00 och håller på fram till kl 14.00.

17 november kl 11.00
Välkommen till en gudstjänst för hela familjen. Idag med extra fokus på barn i åldrarna 0-5 år samt att vi inleder Globala veckan då vi speciellt arbetar med
miljö- och hållbarhetsfrågor. Vi sjunger och leker genom gudstjänsten.

24 december kl 10.00 Födelsedagsfest!
Vi firar att det lilla jesusbarnet föds med en samling runt krubban.
Julmusik, berättelse och födelsedagskalas utlovas. Efter bjuder vi på enkel förtäring, fiskdamm och lite pyssel för alla barnen. Familjärt och härligt blir det.

Efter gudstjänsten serveras kyrkkorv (även vegetarisk) och dryck.
Varmt välkommen!

För mer information kontakta