Sinnesro Stefansgudstjänst

Sinnesro Stefansgudstjänst är en gudstjänst som både rockar och berör. Vi börjar alltid med 15 minuters musikkonsert och därefter delar vi livets svårigheter och glädjeämnen tillsammans. Vi ber, tänder ljus och sjunger. Karakteristiskt för gudstjänsten är sinnesrobönen och det personliga delandet från någon som med Guds kraft blivit befriad från missbruk.

Välkommen att dela vår gemenskap! Vi firar Sinnesro Stefansgudstjänst kl 17.00 i Stefanskyrkan och ser fram emot att träffa dig där.

Söndag 31 mars kl 17.00

Stefanskyrkan, Vanadislunden

Talare: Erland Ros. Musiker: Anders Olausson, Buster, Thomas och Christer. Diakon: Christer Schwartz.

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.