Sinnesro Stefansgudstjänst

Sinnesro Stefansgudstjänst är en gudstjänst som både rockar och berör. För allas säkerhet firas inte gudstjänsten i kyrkan en tid framöver, utan på nätet. Välkommen att ta del av komprimerade digitala versioner på Facebook, Instagram, YouTube och på vår hemsida istället.

För allas säkerhet firas inte gudstjänsterna i kyrkorna under våren, utan på nätet. Välkommen att ta del av komprimerade digitala versioner på FacebookInstagramYouTube och på vår hemsida istället.

Sinnesro Stefansgudstjänst är en gudstjänst som både rockar och berör. Vi börjar alltid med 15 minuters musikkonsert och därefter delar vi livets svårigheter och glädjeämnen tillsammans. Vi ber, tänder ljus och sjunger. Karakteristiskt för gudstjänsten är sinnesrobönen och det personliga delandet från någon som med Guds kraft blivit befriad från missbruk.

Välkommen att dela vår gemenskap! Vi firar Sinnesro Stefansgudstjänst kl 17.00 i Stefanskyrkan en söndag i månaden och ser fram emot att träffa dig där.

kommande sinnesrogudstjänster:

Söndag 28 juni kl 17 Sänds digitalt
Söndag 26 juli kl 17 i Stefanskyrkan
Söndag 30 augusti kl 17 i Stefanskyrkan

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

För mer information kontakta

Christer Schwartz