Sinnesro Stefansgudstjänst

Sinnesro Stefansgudstjänst är en gudstjänst som både rockar och berör. Vi börjar alltid med 15 minuters musikkonsert och därefter delar vi livets svårigheter och glädjeämnen tillsammans. Vi ber, tänder ljus och sjunger. Karakteristiskt för gudstjänsten är sinnesrobönen och det personliga delandet från någon som med Guds kraft blivit befriad från missbruk.

Välkommen att dela vår gemenskap! Vi firar Sinnesro Stefansgudstjänst kl 17.45 i Stefanskyrkan och ser fram emot att träffa dig där.

Söndag 16 december kl 17.45

Stefanskyrkan, Vanadislunden

Först 15 minuters konsert med Magnus Helmner.
Magnus arbetar med hemlösa och utslagna i centrala Stockholm via
föreningen ”Ny gemenskap”. Han är en av initiativtagarna till det årligen
återkommande ”Jul i gemenskap” som lockar omkring 1500 gäster, som
annars fått fira jul i ensamhet.

Solist: Magnus Helmner.
Talare:
Erland Ros.
Musiker: Buster, Thomas, Christer och Sigvard.
Diakon: Christer Schwartz.

Kommande tider för Sinnesro Stefansgudstjänst:
30 december 2018.

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra,
mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.