Kontakt

Hyltebruks pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 5, 31431 Hyltebruk Postadress: Box 4, 31421 Hyltebruk Telefon: +46(345)19740 E-post till Hyltebruks pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Jesus sa: "Känn ingen oro. Tro på Gud och tro på mig. I min faders hus finns många rum." Församlingarna i Hyltebruks pastorat vill erbjuda rum för tro och tvivel. Rum där vi kan möta Gud och varandra. Rum för hela livet.

För det är ju det Kyrkan handlar om – en trygg punkt genom hela livet där vi kan upptäcka, dela och leva tron. En plats för livets stora frågor och vanligt småprat. En gemenskap att återkomma till genom livets alla skiftningar. Rum för hela livet helt enkelt!

Vårt pastorat har fyra församlingar – FemsjöFärgaryd, Långaryd och Unnaryd. Dessutom finns det kyrkor och församlingshem i Jälluntofta och Landeryd. Och förstås i själva Hyltebruk där även pastorsexpeditionen ligger. Genom våra församlingar vill vi möta dig där du befinner dig – både i livet och rent geografiskt.

Vi hoppas att du vill dela livets stora stunder med oss – dop, konfirmation, vigsel, begravning. Men också helt vanliga dagar, för hela livet ryms i Kyrkan.

Svenska kyrkan i Hyltebruks pastorat - rum för hela livet!

Pastorsexpeditionen i Hyltebruk

E-post: hyltebruks.pastorat@svenskakyrkan.se