Kontakt

Hyltebruks pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 5, 31431 Hyltebruk Postadress: Box 4, 31421 Hyltebruk Telefon: +46(345)19740 E-post till Hyltebruks pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Vill du bli vår kollega i Hyltebruks pastorat?

Unnaryds kyrkogård Bild: Anna Nykvist

Vi söker sommarjobbare!

Nu söker Hyltebruks pastorat sommarjobbare till våra kyrkogårdar i pastoratet. I Hyltebruks pastorat ingår kyrkogårdarna: Färgaryd, Långaryd, Landeryd, Unnaryd, Femsjö och Jälluntofta. Arbetet innebär: ogräsrensning, vattning, gräsklippning, helgtjänstgörning, städning och eventuellt enklare underhållsarbeten.

Är du fyllda 16 år och intresserad är du välkommen att skicka in din ansökan via mail eller besvara ankäten nedan. Din ansökan ska vara oss tillhanda senast 5 april 2018. Har du frågor ring gärna Olivia Roman tel 0345-19735 eller mail: Olivia Roman.

Ansök direkt