Other languages with Google Translate

Kontakt

Hyltebruks pastorat Besöksadress: Kyrkogatan 5, 31431 Hyltebruk Postadress: Box 4, 31421 Hyltebruk Telefon:+46(345)19740 E-post till Hyltebruks pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Swish

Kollekten i Hyltebruks pastorat kan gå till nationella ändamål, till exempel Svenska kyrkans Internationella arbete, regional insamling som är lika i hela Växjö stift, eller lokala i Femsjö-, Färgaryds-, Långaryds- och Unnaryds församlingar.

Swish

I Hyltebruks pastorat kan du ge bidrag med Swish direkt med mobilen. Swish är ett betalsätt via mobilen - enkelt, snabbt och säkert. Du Swishar betalningen genom att ange Swish-nummer, belopp och meddelande direkt i Swish-appen. Du ansluter dig till Swish via din internetbank på din dator. Där kopplar du ihop ditt bankkonto med ditt mobilnummer. För att kunna skicka pengar behöver du även ladda ner Swish-appen "Swish Betalingar" och "BankID säkerhetsapp". I varje försmaling finns ett Swish-nummer för kollekt.

Till söndagen kollekt räknas insatt fredag före resp. söndag till torsdag efter söndagens kollekt.

Dessa swish nummer används för kollekt:

123 339 85 83     Femsjö församling-kollekter

123 223 23 04     Färgaryds församling-kollekter

123 024 48 97     Långaryds församling-kollekter

123 545 72 62     Unnaryds församling-kollekter

Detta nummer används till övriga verksamheter:

123 024 48 71     Hyltebruks pastorat - övrigt t ex betalning för fika, sopplunch eller dylikt - ange i meddelanderutan vad!

Välkommen att Swisha!