Härnösands landsförsamlingars pastorat

Kontakt

Härnösands landsförsamlingars pastorat Besöksadress: Byåker 240, 87193 Härnösand Telefon: +46(611)559400 E-post till Härnösands landsförsamlingars pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Härnösands landsförsamlingars pastorat

Välkommen till vår nya hemsida. Vi ber om ursäkt för att den är lite rörig just nu, men vi jobbar på för att få allt på sin plats. I kalendern hittar du information om det som händer i våra sex församlingar.

Vill du komma i kontakt med oss eller har frågor når du oss på pastorsexpeditionen telefon 0611-55 94 00 eller via mejl Härnösands landsförsamlingars pastorat. Vill du ha mer information om oss som jobbar i pastoratet hittar du det under fliken kontakt/personal.

Vi har verksamheter för barn i alla åldrar. Öppen förskola med Stor & Liten-grupper, miniorer och juniorer. "Skolprojektet" där skola och kyrka möts. I samarbete med Härnösands domkyrkoförsamling erbjuder vi konfirmationsläsning och aktiviteter med Svenska Kyrkans Unga i Härnösand.

Barn & ungdom

Här kan du läsa vad som händer i församlingarna under september-oktober

Höstens program

Här kan du läsa vad som händer i församlingarna under september-oktober

Nystartade samtalsgrupper i Häggdånger och Högsjö. Välkommen att delta.

Samtalsgrupper

Nystartade samtalsgrupper i Häggdånger och Högsjö. Välkommen att delta.

Kyrkomusiken är en stor del i kyrkans liv. Musik och sång är också viktiga inslag i ett levande gudstjänstliv. I församlingarna har vi körer för alla åldrar.

Musik och körer

Härnösands domkyrka söndag 9 oktober kl 16.00. Gemensam konsert med barn- och ungdomskörer och ledare från Härnösands landsförsamlingar och Härnösands domkyroförsamling.

Stor barnkörkonsert

Vi skriver ett fint minnesblad när du vill hedra minnet av någon.

Minnesgåvor

Vi skriver ett fint minnesblad när du vill hedra minnet av någon.

Söndagens texter