Härnösands landsförsamlingars pastorat

Kontakt

Härnösands landsförsamlingars pastorat Besöksadress: Byåker 240, 87193 Härnösand Telefon: +46(611)559400 E-post till Härnösands landsförsamlingars pastorat Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Härnösands landsförsamlingars pastorat

Välkommen till vår nya hemsida. Vi ber om ursäkt för att den är lite rörig just nu, men vi jobbar på för att få allt på sin plats. I kalendern hittar du information om det som händer i våra sex församlingar.

Vill du komma i kontakt med oss eller har frågor når du oss på pastorsexpeditionen telefon 0611-55 94 00 eller via mejl Härnösands landsförsamlingars pastorat. Vill du ha mer information om oss som jobbar i pastoratet hittar du det under fliken kontakt/personal.

Under sommaren ändras telefontiden på pastorsexpeditionen. Du når oss helgfria vardagar kl 08.00-12.00. Ring som vanligt 0611-55 94 00 för bokningar. Efter telefontidens slut finns telefonsvarare med hänvisning till kyrkoherde/vik kyrkoherde.

Sommaröppet på pastorsexpeditionen

Här kan du läsa mer om det som händer i församlingarna under juni-augusti. Vi reserverar oss för ändringar efter tryck.

Sommarens program

Vi skriver ett fint minnesblad när du vill hedra minnet av någon.

Minnesgåvor

Vi skriver ett fint minnesblad när du vill hedra minnet av någon.

Söndagens texter