En blandad ungdomskör sjunger och klappar händer inomhus.

Musik- och körverksamhet

Kyrkomusiken är en stor del i kyrkans liv. Musik och sång är också viktiga inslag i ett levande gudstjänstliv. Svenska kyrkan Härnösand har körer för alla åldrar. Vi bjuder även regelbundet på konserter i våra kyrkor.

Musik i våra kyrkor

Kyrkomusiken är en stor del i kyrkans liv. Musik och sång är också viktiga inslag i ett levande gudstjänstliv. I våra kyrkor firar vi musikgudstjänster och bjuder på konserter- och musikevenemang.

Soul Children - mer än en kör!

Vi har plats för fler stjärnor i våra körer för tjejer och killar från 7 år -gymnasiet. Begränsat antal! Anmälan till vårterminen senast 11 januari.

POP- UP-KÖR Högsjö. Kör för tjejer och killar 7-12 år.

Begränsat antal platser! Anmälan senast 20/2.

POP- UP-KÖR Häggdånger. Kör för tjejer och killar 7-12 år.

Begränsat antal platser! Anmälan senast 13/2.

Välkommen att sjunga i kör för vuxna!

Att sjunga innebär att ta hand om både kropp och själ! Välkommen till våra vuxenkörer.

Replokal

För dig som är 13 år och uppåt och vill spela i band! Om du spelar, gitarr, bas, keyboard, trummor eller sjunger och vill spela tillsammans med andra.

Sensus

Våra musik- och kulturevenemang genomförs i samarbete med Sensus. Sensus erbjuder mötesplatser för lärande, upplevelser och gemenskap och har ett brett utbud av cirklar, utbildningar och kultur över hela landet. Ett studieförbund som lyfter fram livsfrågor, mångfald och globala frågor. www.sensus.se