Härnösands pastorat

Härnösands pastorat Besöksadress: Härnösands pastorat, Franzéngatan 18, 87131 Härnösand Telefon: +46(611)28800

Härnösands pastorat

Från 1 januari 2018 ingår församlingarna Domkyrko, Hemsö, Häggdånger, Högsjö, Stigsjö, Säbrå och Viksjö i nya Härnösands pastorat.

Församlingsexpedition för Härnösands pastorat
öppet måndag-fredag kl. 9.30-12.00 & 13.00-15.00.
Besöksadress: Franzéngatan 18, Härnösand.
Just nu: ring oss på 0611-245 00 för bokningar.
E-post: harnosand.pastorat(a)svenskakyrkan.se.
Kyrkogårdsexpedition för Härnösands pastorat öppet
måndag, tisdag, torsdag & fredag kl. 9.30-11.30 & 12.30-14.00.
Besöksadress: Byåker 240, (vid Säbrå kyrka)  Härnösand.
Under vecka 1: ring oss på 0611-55 94 16.
Därefter byter vi telefonnummer till 0611-288 90
E-post: harnosand.kyrkogard(a)svenskakyrkan.se.

Nya kontaktuppgifter

Församlingsexpedition för Härnösands pastorat öppet måndag-fredag kl. 9.30-12.00 & 13.00-15.00. Besöksadress: Franzéngatan 18, Härnösand. Just nu: ring oss på 0611-245 00 för bokningar. E-post: harnosand.pastorat(a)svenskakyrkan.se. ......................................................................................................... Kyrkogårdsexpedition för Härnösands pastorat öppet måndag, tisdag, torsdag & fredag kl. 9.30-11.30 & 12.30-14.00. Besöksadress: Byåker 240, (vid Säbrå kyrka) Härnösand. Under vecka 1: ring oss på 0611-55 94 16. Därefter byter vi telefonnummer till 0611-288 90 E-post: harnosand.kyrkogard(a)svenskakyrkan.se.

Julens budskap framfördes på trettondedagskvällen i ord och ton av körer, musiker och medarbetare i nya Härnösands pastorat.

Carols i Härnösands domkyrka

24-28 januari 2018 i Härnösand
”Guds hand leder oss”

Böneveckan

24-28 januari 2018 i Härnösand ”Guds hand leder oss”

Vi har besök av den s k Luthertriptyken, tre stora målningar av ikonograf Christina Lundström som föreställer Martin Luthers liv och historia.

Luther på besök i Härnösands domkyrka

Noratrion. Johan Holgersson. Olle Parkman.

Musikgudstjänst 21/1 kl 15.00 i Viksjö kyrka.

Noratrion. Johan Holgersson. Olle Parkman.

Svenska kyrkan Härnösand har verksamheter för barn i alla åldrar. Stor&liten för de yngsta, miniorer, juniorer, barnkörer, konfirmander, unga konfirmandledare och ungdomskvällar.

Barn & ungdom

Att sjunga innebär att ta hand om både kropp och själ! Körer finns för de flesta åldrar. Här hittar du när våra körer startar.

Sjung i kör!

För dig som är dagledig.
Tillsammans promenerar, samtalar och reflekterar vi om livet!
Vi startar vid domkyrkotrappan.

Samtal på gång

För dig som är dagledig. Tillsammans promenerar, samtalar och reflekterar vi om livet! Vi startar vid domkyrkotrappan.

En samtalsgrupp om livet och tron med utgångspunkt
från pärlorna i frälsarkransen.

”Om livet och tron” Domkyrko församlingsgård.

En samtalsgrupp om livet och tron med utgångspunkt från pärlorna i frälsarkransen.

Vi startar med andakt och soppa. Därefter
presenteras dagens gäst och tema.

Sopplunch i Häggdångers församlingshem.

Vi startar med andakt och soppa. Därefter presenteras dagens gäst och tema.

Vi startar med soppa och därefter presenteras

Torsdagssoppa 25/1 kl 12.00. Domkyrko församlingsgård.

Vi startar med soppa och därefter presenteras dagens gäst och tema. Denna torsdag gästas vi av Härnösands kommuns vårdhundsteam.