Foto: Arkivbild

Konfirmation för dig som går i årskurs 8 eller 9

Konfirmation ger dig möjlighet att utvecklas. Du lär dig mer om dig själv, om kristen tro, och träffar nya vänner. Välkommen till ett minne för livet.

Konfirmandtiden är ett tillfälle när du tillsammans med andra konfirmander, unga ledare och vuxna får chansen att fundera över några av livets viktigaste frågor som till exempel liv, tro, identitet, vänskap, framtid, hopp, kärlek, miljö och mycket mer. Du får fundera över vem du är och vad du tror på. Du får kunskap om vad kyrkan, traditioner och den kristna tron är. Du får ställa frågor om dig själv och världen och formulera dina grundläggande tankar om livet. Konfirmera sig gör man vanligtvis i årskurs 8 eller 9.

Med i alla grupper har vi både anställda och unga ledare, som konfirmerade sig för några år sedan. Vi utgår ifrån frälsarkransen och varierar träffarna för att försöka få det att passa alla. Det är du och dina funderingar som är viktigast.

Nästan alla grupper åker på något läger. Att vara på läger skapar en större möjlighet att jobba med grupprocessen under en längre tid. Det finns även ett alternativ för dig som inte vill sova borta på läger utan istället göra ett par dagsresor eller utflykter under året.

Alla våra grupper är kostnadsfria!

Anmälan öppen 28 maj - 17 oktober

Vad roligt att du vill konfirmeras! Välj ditt favoritalternativ och anmäl dig här. Du fyller i ett enkelt formulär.

Anmäl dig till konfirmation

Våra konfirmationsalternativ

För frågor kring konfirmation och mer information kontakta Sanna-Maria Aasa

Sanna-Maria Aasa

Församlingspedagog, Mälarhöjdens kyrka

Handlingsplan för konfirmand- och ungdomsarbetet

Här kan du läsa om våra mål och hur vi kvalitetssäkrar vårt arbete.

Läs handlingsplanen för konfirmand- och ungdomsarbetet i Svenska kyrkan Hägersten.