Gymnasiekonfirmation

Funderar du ibland över livet, vem du är och vad du tror på? Blev det inte av att du konfirmerade dig i 8:an? Då kommer här en andra chans. Välkommen till gymnasiekonfirmation i Svenska kyrkan Hägersten.

Fundera över existentiella frågor – tillsammans i grupp

I Gymnasiekonfirmation får du chansen att fundera över existentiella frågor. Exempelvis kring ont och gott, vänskap, relationer, meningen med livet och mycket annat. I gruppen ställer vi frågorna och söker svaren. Det är du och dina funderingar som är viktigast.

Gymnasiekonfirmation är för dig som är född år 2005–2007
och inte redan konfirmerad.

Start: 4 oktober 2023
Tider: Vi träffas ungefär två onsdagar i månaden, kl.16.30-19.00, och över två helger.
Plats: Kvarterskyrkan på kajen, Sjövikskajen 36-42
Konfirmation: 9 mars 2024

Hitta mer i Svenska kyrkan Hägersten

En svartklädd man står och sjunger på en scen. En kvinna i svart klänning dirigerar.

Konserter, gudstjänster och aktiviteter

I Svenska kyrkan Hägersten kan du gå på konsert, delta i en gudstjänst eller sjunga i kör. Här hittar du också mötesplatser, kulturevenemang och andlig fördjupning.

Barn och familj

Välkommen till uppskattade mötesplatser för både barn och vårdnadshavare. Här kan barn leka med musik, sjunga i kör och dansa, bland mycket annat.

Ungdom och konfirmation

Här hittar du allt du behöver veta om konfirmation. I Svenska kyrkan Hägersten finns konfirmation för dig i åk 8 eller 9, samt gymnasiekonfirmation. Här hittar du också andra aktiviteter, såsom ungdomskväll, efter-skolan-häng och flera körer.