Två ungdomar jämför sina skostorlekar på ett bord.

Ungdomskväll

Vill du träffa kompisar, fika, spela spel eller bara hänga i en stor soffa? Då är nog ungdomskväll något för dig. Vi träffas på torsdagar i Mälarhöjdens kyrka. Redan från kl 17.00 kan du komma och hänga.

Vi har mässa kl. 19.00. Efter gudstjänsten fikar vi tillsammans och håller på fram till kl. 21.30. Vissa kvällar har speciella teman eller aktiviteter som vi gör efter mässan, andra blir vad vi gör dem till.

Torsdagar, kl. 17.00–21.30, i Mälarhöjdens kyrka.
Från 12 januari till 8 juni.

Ingen avgift.

Aktuell information om ungdomskväll läggs upp kontinuerligt på Instagram @hagerstensungdom.

Hitta fler mötesplatser för ungdomar

Ungdom och konfirmation

Här hittar du allt du behöver veta om konfirmation. I Svenska kyrkan Hägersten finns konfirmation för dig i åk 8 eller 9, samt gymnasiekonfirmation. Här hittar du också andra aktiviteter, såsom ungdomskväll, efter-skolan-häng och flera körer.