Sommarkonfirmander på Stiftsgården Stjärnholm 15/6-4/7 2020
Stor och liten
Jämföra jämförelse olika

Ungdomskväll

Vill du träffa kompisar, fika, spela spel eller bara hänga i en stor soffa? Då är nog ungdomskväll något för dig.

Ungdomskväll/digitala torsdagar

På torsdagar är det ungdomskväll i Mälarhöjdens kyrka. Redan från kl 17.00 kan man komma och hänga, plugga eller spela spel. Vi har mässa kl. 19.00. Efter gudstjänsten fikar vi tillsammans och håller på fram till kl. 21.30. Vissa kvällar har speciella teman eller aktiviteter som vi gör efter mässan, andra blir vad vi, i gruppen som är närvarande, gör dem till.

Aktuell information om ungdomskväll läggs upp kontinuerligt på Instagram @hagerstensungdom.

När restriktioner gäller p.g.a. Coronapandemin har vi istället digitala torsdagar på vårt Instagram. Så följ oss gärna där! Välkommen.

Kontaktperson för ungdomskvällar

Petter Östling