Foto: Arkivbild

Föräldrakonfa

Föräldrakonfa vänder sig till dig som är konfirmandförälder. Det är en snabbkurs i vad konfirmation är nuförtiden i Svenska kyrkan Hägersten. Här får du möjlighet att samtala om tro och liv utifrån ett föräldraperspektiv.

Tänk om jag hade fått en sån här konfirmation

Vad kul de verkar ha

Det här ger mig en helt ny bild av kyrkan

Föräldrakonfa – Tro och liv som tonårsförälder

Det är roligt att vi får så många positiva reaktioner från er föräldrar när era tonåringar konfirmeras. Konfirmandtiden handlar om Gud, livet och vad som är viktigt för var och en. Det är inte bara i tonåren som detta kan vara intressant utan egentligen i alla åldrar.

Föräldrakonfa riktar sig till dig som är förälder/vårdnadshavare till någon av våra konfirmander. På föräldarkonfa får Du prova på en del av det som konfirmanderna är med om i vår undervisning, och du får tillgång till två präster som gillar att samtala kring livets små och stora frågor. Kursen omfattar en kväll och en helg med övernattning.

Tid och plats för föräldrakonfa

Onsdag 19/1 2022 kl. 18.30–21.00 i Mälarhöjdens kyrka.
Fredag–söndag 21–23/1 2022 på Stjärnholms slott, Oxelösund.
Gemensam avfärd från Mälarhöjden kl. 16.30 på fredagen
och hemkomst ca kl. 16.00 på söndagen.
Kostnad: Ingen – måltider, övernattning, med mera ingår.
Anmälan: Senast 30/11 via E-post till Gunilla Hedin (se kontaktuppgifter nedan)
Antal deltagare: Minst 5, högst 15.

Hitta aktiviteter i Svenska kyrkan Hägersten

Se mer om Svenska kyrkan Hägersten