Foto: Johannes Frandsen/Ikon

Grästorps pastorat

är en del av Svenska kyrkan och består av Flo, Särestad, Fridhem, Trökörna och Tengene församlingar

Här hittar du adress och telefonnummer

Musik i sommarkväll

Onsdagar kl 19

Närbild på två kaffekoppar på fat och hallongrottor.

Onsdagscafé

i Kyrkans Hus 12.30-14.30

Leva-vidaregrupp

Välkommen till en samtalsgrupp för dig som lever med sorg efter en nära anhörig eller vän.

Klockringning för Ukraina

Mån-lör kl 12 ringer kyrkklockorna i Grästorps kyrka som en uppmaning till bön för Ukraina.

Digitala Gudstjänster/andakter

Här kan du se gudstjänster och andakter från Grästorps pastorat

Nödrop för Ukraina

Vi lever alla under samma himmel och det är av yttersta vikt att vi stöttar våra medmänniskor i en tid av oro, nöd och krig. Tillsammans kan vi hjälpa dem som drabbas av konflikten i Ukraina. Din gåva gör skillnad! Ge din gåva till Act Svenska kyrkan, swisha till 900 1223. Skriv AKUT i meddelandefältet. Tack!

Ge en gåva!

Ge en gåva till det sociala/diakonala arbetet i Grästorp! Vi kan alla hamna i situationer när livet och ekonomin krånglar, under en kortare övergångsperiod eller längre än vi önskar. Delade bördor är lättare att bära och därför finns möjlighet att ge en gåva för att underlätta för den medmänniska som just nu behöver stöd.

Någon att samtala med

I olika skeden av livet kan vi behöva någon att prata med om det som är svårt, oavsett om vi är unga, mitt i livet eller äldre.

Välkommen att bli medlem

Som medlem är du välkommen att ta del av allt det som kyrkan erbjuder. Du är också, genom att betala kyrkoavgiften, med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

I kyrkan kan du delta i gudstjänster, verksamheter för barn, unga och vuxna. Och Varje år finns många av våra över 5,6 miljoner medlemmar med i något av kyrkans sammanhang. Det kan till exempel vara i kören, på konfirmationslägret, vid en anhörigs begravning eller i en insamling till det internationella arbetet för bistånd och utveckling.

Det finns många skäl till att vara medlem.

Mer om medlemskap i Svenska kyrkan