Kyrkogårdsförvaltningen

Välkommen! Här på hemsidan finner du information om gravskötsel, gravalternativ, begravning m.m.

Svenska kyrkan är huvudmannen för begravningsverksamhet. Vi underhåller begravningsplatser, utför gravsättningar och förvaltar fastigheter.

I pastoratet finns 9 kyrkogårdar.  Vi strävar efter att besökare finner kyrkogårdar som en meditation plats, rofyllda och välskötta, samt upplever kontakten med oss som positiv.

Kontakta oss vid frågor om gravskötsel, kyrkogårdarsskick, mm

Öppettider och telefontid:  Måndag -Fredag 10.00-13.00

Telefonnummer  0514-585 63

Besöksadress: Tengenegården 1, 467 30 Grästorp