Kyrkogårdsförvaltningen och begravningsverksamheten i Grästorp

Kyrkogårdsförvaltningen ansvarar om begravningsplatser för Grästorps pastorat. Här finner du information om gravskötsel, gravalternativ, begravning m.m. Har du frågor är Du välkommen att kontakta oss som arbetar på kyrkogårdsförvaltningen.

Svenska kyrkan är huvudmannen för begravningsverksamhet. Vi underhåller begravningsplatser, utför gravsättningar och förvaltar fastigheter.

I pastoratet finns 9 kyrkogårdar.  Vi strävar efter att besökare finner kyrkogårdar som en meditation plats, rofyllda och välskötta, samt upplever kontakten med oss som positiv.

Kontakta oss vid frågor om gravskötsel, kyrkogårdarsskick, mm

Vaktmästare för respektive kyrka/kyrkogård finner du kontaktuppgifter under ”Personal