Gällivare-Malmbergets pastorat Besöksadress: Treenighetens väg 4, 98235 GÄLLIVARE Postadress: BOX 98, 98221 GÄLLIVARE Telefon: +46(970)16260 E-post till Gällivare-Malmbergets pastorat

Välkommen till Svenska kyrkan i Gällivare och Malmberget.

MALMBERGETS KYRKA I SAMHÄLLSOMVANDLINGEN

LKAB PRESENTERAR FAKTA OM SAMHÄLLSOMVANDLINGEN, DÄREFTER GRUPPARBETE OM KYRKANS FRAMTID.

Församlingsmedlemmar som är intresserad av Allhelgonakyrkan i Malmberget är hjärtligt välkomna till

WORKSHOP

i Malmbergets församlingshem tisdag 30/1 kl 18.00

Vi bjuder på fika.

Deltagare: LKAB, Gällivare Malmbergets pastorat, Din samarbetspartner

Välkomna!

Nu kan du beställa minnestelegram via Gällivare-Malmbergets
pastorats hemsida genom att fylla i formuläret nedan.

Beställning minnestelegram

Nu kan du beställa minnestelegram via Gällivare-Malmbergets pastorats hemsida genom att fylla i formuläret nedan.

Just nu pågår ett arbete med att provtrycka gravstenar på
kyrkogårdarna inom Gällivare-Malmbergets pastorat.

Viktig information till gravrättsinnehavare

Just nu pågår ett arbete med att provtrycka gravstenar på kyrkogårdarna inom Gällivare-Malmbergets pastorat.

Gällivare-Malmbergets pastorat omfattar hela Gällivare kommun, landets tredje största till ytan. Våra kyrkor finns på många platser både i centralorten och långt från den.

Kyrkor och kapell

Välkommen till våra verksamheter för barn, föräldrar och familj, för unga och för vuxna.

Mötesplatser

Välkommen att kontakta oss. Församlingsexpeditioner finns i Gällivare och Malmberget och gemensam kyrkoförvaltning finns vid Treenighetens kapell och kyrkogård.

Kontakta oss