Verksamheter på andra språk

Doaimmat iežá gielaide. Doajma ietjá gielajda. Toimintaa muiksi kieliksi.

Gudstjänsternas texter och psalmer på andra språk

Ipmilbálvalusa tevsttat ja sálmmat iežá gielaide. Jubmeldievno tevsta ja sálma ietjá gielajda. Jumalanpalveluksen tekstit ja virret muiksi kieliksi.

Sámegiel sálbmalávlun / Sámegiel sálmmalávllom / Samisk psalmsång

Sálbmalávlun davvisámegillii, julevsámegillii dahje iežá sámegillii. Sálmmalávllom nuorttasámegiellaj, julevsámegiellaj jali ietjá sámegiellaj. Psalmsång på nordsamiska, lulesamiska eller andra samiska språk.

Psalmnummeröversättare Sálbmanummirjorgaleaddji Sálmmanummarjårggåliddje

Översätt psalmnummer mellan svenska och samiska psalmböcker. Jorgal sálbmanummariid ruoŧagiel ja sámegiel sálbmagirjjiid gaskkas. Jårggåla sálmmanummarijt svierigadárogiel ja sámegiel sálmmagirjijt gaskan.

Nyheter om flerspråkig verksamhet

Texter och psalmer på andra språk

Publicerad:

Nu är det enklare att hitta texter och psalmer på samiska och finska vid våra huvudgudstjänster i Gällivare kyrka och Allhelgonakyrkan i Malmberget

Sámegiel sálbmagirjjit / Sámegiel sálbmagirje / Psalmböcker på samiska

Publicerad:

Mis leat dal sálbmagirjjit sihke davvi- ja julevsámegillii min girkuin. / Miján li dal sálmmagirje sihke nuortta- ja julevsámegiellaj mijá girkkojn. / Vi har nu psalmböcker på både nordsamiska och lulesamiska i våra kyrkor.