Fristads församling Besöksadress: Stora Vägen 2, 51334 Fristad Postadress: Stora Vägen 2, 51334 Fristad Telefon: +46(33)222300 E-post till Fristads församling Webbplats

Svenska kyrkan i Fristad finns med genom livets alla skeden

Dop,konfirmation,bröllop och begravning

Svenska kyrkan i Fristad finns med genom livets alla skeden

Gudstjänsten i Fristads församling är det centrum i vår kyrka där vi får möta Gud och varandra.

Gudstjänst

Vill du att gravplatsen du ansvarar för ska vara fin och välvårdad men har svårt att själv utföra arbetet? Låt oss hjälpa dig!

Begravningsverksamhet

Ibland behöver vi tala med någon som lyssnar och som har tystnadsplikt. En av kyrkans primära uppgifter är själavård som innebär samtal och stöd

Samtal och stöd

Nu är det klart med ny kyrkoherde till Fristads församling!

Välkommen Joakim!

Nu är det klart med ny kyrkoherde till Fristads församling!

Nu finns det ett nytt nummer av tidningen God Jord.

Tidningen God Jord

Nu finns det ett nytt nummer av tidningen God Jord.

Bra att veta inför kyrkovalet 2017

Svenska kyrkan är demokratiskt uppbyggd och beroende av människors engagemang. Alla är välkomna att vara med, ta initiativ och dela ansvar. I kyrkovalet har Svenska kyrkans medlemmar möjlighet att rösta på de grupper och personer som ska besluta om frågor som påverkar kyrkans verksamhet och framtid.

Aktuellt från Fristads församling