Tidningen God Jord

I vår tidning God Jord kan du läsa artiklar om tro, hopp och kärlek. Vi har även i varje nummer ett reportage om någon som bor i Fristads församling.

Vi önskar göra en tidning som du vill läsa och som du får något att tänka på. Du kanske vill ha en recension av en speciel bok eller ett musikaliskt album/artist. Du kanske själv skriver texter eller dikter som du tycker skulle passa tidningen. Har du synpunkter på något som vi skrivit eller om du tycker att vi ska skriva om något ämne som du saknat, är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Har ni döpt ert barn och vill ha med en bild i tidningen är ni välkomna att skicka bild och namn till mailadressen nedan.

Svenska kyrkan

Postadress: Stora Vägen 2
Postnummer: 513 34 Fristad
Besöksadress: Stora vägen 2
Telefon: 033-22 23 00 (växel)
Fax: 033-22 23 01
Expeditionens telefon- och öppettid:
måndag-fredag 09:30-12:00, torsdagar stängt.
E-post: till Fristads församling