Musik och körer

Var med och sjung

Det är roligt att sjunga. I Fristads församling finns flera körer. De har medlemmar i olika åldrar och olika repertoar.
Våra körer har alltid plats för fler sångare, och du är välkommen att vara med.

Musiken är en central del av kyrkans verksamhet

Förutom musik i gudstjänster erbjuder församlingen musikgudstjänster och konserter. Medverkande är våra körer och solister men också gästande sångare och instrumentalister. Inom ramen för församlingens musikverksamhet ges även lektioner i sång, orgel och piano.