Fristads församling Besöksadress: Stora Vägen 2, 51334 Fristad Postadress: Stora Vägen 2, 51334 Fristad Telefon:+46(33)222300 E-post till Fristads församling

Fristads kyrkokör

Fristads kyrkokör är en fyrstämmig blandad kör som träffas onsdagar kl. 18.45-21.00 i Kyrkans Hus för att sjunga tillsammans.

Vi är nu c.a 25 körsångare som tycker om att sjunga allt från klassiskt till visa och musikal, men vi har plats för fler.

Vi sjunger i gudstjänster, då framförallt vid det stora högtiderna.
Valborgsmässoafton hälsar vi våren med körsång i Stationsparken.

Fyra gånger om året gör vi några större konserter, då ofta i samarbete med orkester, instrumentalensemble, och/eller annan kör och bjuder då ibland in gästsolister.

Tycker du om att sjunga tillsammans med andra är du varmt välkommen till oss för att prova. Har du några funderingar så hör gärna av dig till någon av oss:

Körledare

Jörgen Sandblom