Grycksbo kyrka

Välkommen till Grycksbo församling! Grycksbo kyrka och församlingshem ligger på gångavstånd från centrum i Grycksbo. Församlingen ingår i Svenska kyrkan Falun, Falu pastorat.

öppettider Grycksbo kyrka

församlingens verksamhet

Vill du veta mer om församlingens verksamhet för barn, unga och vuxna, gudstjänster och konserter? All information om församlingarnas verksamheter har vi samlat på den gemensamma hemsidan www.svenskakyrkan.se/falun

Du kan också följa Svenska kyrkan Falun på Facebook: facebook.com/svenskakyrkanfalun

...och på Grycksbo församlings egna Facebooksida: facebook.com/grycksboforsamling

Kontakt och bokning

Vill du komma i kontakt med oss för bokning av samtal, dop, vigsel eller begravning, ring växeln tel. 023-70 20 00 måndag-fredag 08.00-16.00 eller skicka e-post till oss.

Kontaktuppgifter till personal och förtroendevalda hittar du nedan.

Postadress: Svenska kyrkan Falun, Grycksbo församling, Kristinegatan 11, 791 71 Falun

Besöksadress Grycksbo kyrka och församlingshem: Kyrkbyvägen 44, 790 20 Grycksbo

lokaler att hyra

Är du intresserad av att hyra församlingens lokaler för större eller mindre sällskap, möte eller konferens? För mer information klicka här.

Kontakta Grycksbo församling

För bokning av dop, vigsel eller begravning, ring växeln tel. 023-70 20 00 måndag-fredag 08.00-16.00 eller skicka e-post till oss

Kyrka och församlingshem

Besöksadress: Kyrkbyvägen 44, 790 20 Grycksbo

Postadress: Svenska kyrkan Falun, Grycksbo församling, Kristinegatan 11, 791 71 Falun

Personal Grycksbo församling

  Titta in i kyrkan med panoramabilder

  Letar du efter rätt kyrka för dop eller vigsel eller vill du studera kyrkorummet närmare? Med panoramabilder kan du se dig omkring och zooma in detaljer. Klicka här för att titta in i kyrkan med panoramabilder. 

  Församlingsinstruktionen - Vad Svenska kyrkan Falun vill vara och göra

  Hur är vi kyrka i Falun från nu och framåt? Vad innebär det att fira gudstjänst, bedriva undervisning, diakoni och mission just här och just nu? Det är frågorna som församlingsinstruktionen besvarar, med utgångspunkt i en omvärldsanalys.

  Församlingsinstruktionen är ett måldokument som beskriver kyrkans grundläggande uppgifter. Här presenteras också de särskilt prioriterade områden som församlingen arbetar aktivt med. Församlingarna i Svenska kyrkan Falun, Falu pastorat, har en gemensam församlingsinstruktion.

  Hämta församlingsinstruktion för Svenska kyrkan Falun, Falu pastorat

  Grycksbo församlingsråd

  Församlingsrådet är församlingens styrelse. Det består av förtroendevalda som utses av kyrkofullmäktige på förslag från församlingens medlemmar. 

  Läs mer om församlingsrådet Grycksbo församling