Foto: Madeleine Vagge

S:t Stefans kapell & Stefansgården

Stefansgården är en mötesplats för både små och stora, som finns i Hälsinggården utanför Falun. Välkommen till öppen förskola, Stefansträffen och Himmel och pannkaka!

Öppen förskola

Öppna förskolan är en verksamhet för små barn och deras föräldrar/vårdnadshavare. Vi leker, pysslar, umgås och fikar tillsammans. Ofta ingår en kort sångstund eller andakt. Verksamheten är öppen och ingen föranmälan behövs. Välkomna!

Himmel och pannkaka

En mötesplats för små och stora med sång, lek, pyssel, pannkaka och vardagsgudstjänst. Vardagsgudstjänst, sång, pyssel och lek för hela familjen på Stefansgården.

Stefansgården är ett församlingshem som invigdes 1983 och som ingår i Falu Kristine församling. Vi betjänar framför allt Hälsingberg, Hälsinggården, övre och nedre Norslund och Haraldsbo. 

hitta hit

Besöksadress: Vandrarvägen 2, Hälsinggården, Falun

Åk hit med buss: Kliv av på busshållplats Haraldsboskolan. Gå nerför backen mot marinan, sväng höger strax före järnvägen.

På gång i Svenska kyrkan Falun

Här hittar du aktuella annonser, gudstjänster, konserter och annat som händer just nu i kyrkan nära dig

Musik och kör

Musik har en central plats i Svenska kyrkan och dess gudstjänstliv. Här finns körer för alla åldrar och inriktningar. Här erbjuds även konserter i olika genrer.

Kontakta expeditionen (Växeln och bokningen)

Telefon: 023-70 20 00
Telefontider: Måndag-fredag 8-12, 13-16
E-post: falu.pastorat@svenskakyrkan.se
Besökstider: Måndag-fredag 8-12, 13-16
Juni-augusti måndag-fredag 8-12, 13-15
Besöks- och och postadress: Kristinegatan 11, 791 71 Falun kartlänk eniro.se klicka här

Rullstolsentré och entré till ungdomsgården Grönan finns inne på gården (bakom röda huset). Adress: Kristinegatan 9B  kartlänk eniro.se klicka här