S:t Stefans kapell & Stefansgården

Stefansgården är en mötesplats för alla, från de riktigt små till de äldre. De flesta av veckans dagar myllrar här av liv i olika gudstjänster, grupper och verksamheter.

Stefansgården är ett församlingshem som invigdes 1983. Verksamhet pågår veckans alla dagar i många olika former.

Vi betjänar framför allt Hälsingberg, Hälsinggården, övre och nedre Norslund och Haraldsbo. Verksamheten vänder sig kanske mest mot barn och familj. Vi är fem personer som jobbar här: en präst, två pedagoger, en musiker och en husmor/värdinna.

verksamhet

Här hittar du aktuell information om verksamheten på Stefansgården klicka här

hitta hit

Vi finns på adress Vandrarvägen 2. Busshållplats Haraldsboskolan, gå nerför backen mot marinan, sväng höger strax före järnvägen.

Barnverksamhet Svenska kyrkan Falun

Kontakta Stefansgården