Kalender och veckoprogram

Allt som händer i Svenska kyrkan Falun, gudstjänster, musik och aktiviteter för små och stora, hittar du här. Alla är varmt välkomna! På grund av skärpta restriktioner kommer vissa verksamheter att påverkas.

Veckoannons i Annonsbladet

Veckoprogram: Veckans program med gudstjänster, musik och vissa aktiviteter.  Svenska kyrkan Falun annonserar i Annonsbladet varje vecka, året runt. Här finns annonsen som pdf. Vill du lyssna på annonsen, klicka på rubriken Lyssna till höger om dokumentet.

Kalender: Gudstjänster, musik och samtliga aktiviteter som Svenska kyrkan Falun erbjuder regelbundet för barn, unga och vuxna, ex. öppen förskola, ungdomsgården och samtalsgrupper.

Appen Kyrkguiden leder dig rätt
Med appen Kyrkguiden hittar du information om Svenska kyrkans församlingar i hela landet med hjälp av mobiltelefonen. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Följ oss även på Facebook facebook.com/svenskakyrkanfalun

Har du idéer eller synpunkter?

Kontakta Madeleine Vagge, kommunikatör e-post

Swish-nummer för kollekt/gåva

Här finns de Swish-nummer som används för kollekt/gåvor i samband med söndagens gudstjänst i församlingarna. Du kan skänka kollekt när du vill. Tack för din gåva - den gör skillnad.

Aspeboda församling: 123 189 559 8

Falu Kristine församling: 123 588 572 8

Grycksbo församling: 123 137 102 0

Stora Kopparberg församling: 123 073 120 8

Vika-Hosjö församling: 123 032 199 2

Svenska kyrkan i sociala medier

Du kan följa vad som händer i Svenska kyrkan i hela landet i bloggen och på nationell nivå på Facebook och Twitter.

Läs mer om Svenska kyrkan i sociala medier!

Teckenspråk i kyrkan

Svenska kyrkan är en flerspråkig kyrka, ett av dessa språk är teckenspråk. Läs mer om teckenspråkigt arbete i Västerås stift och hämta tidningen Händer i kyrkan